Турнето на Spice Girls приключи, но това не означава, че всички са доволни. Групата изнесе няколко концерта във Великобритания, но Виктория Бекъм липсваше. Дизайнерката отказа да се присъедини към колежките си поради други ангажименти. 

Явно това не се е харесало на част от групата и по-специално на Мел Би, която се изказа остро по адрес на Пош Спайс. Спайските направиха невероятни шоута в Ирландия, Уелс, Шотландия и завършиха в Лондон, който по ирония на съдбата е родният град на Бекъм.

Тя обаче и там не успя да дойде, защото на 15 юни, когато беше финалният концерт, тя и съпругът ѝ Дейвид бяха на сватбата на футболиста Серхио Рамос в Испания. 

В интервю за „Добро утро, Великобритания“ Мел Би изрази мнението си по отсъствието на Пош. Тя иронично зададе въпроса „Сватба или шоу на Спайс Гърлс? Стига“.Тя откровено заяви, че е очаквала колежката ѝ да се появи и да поздрави другите момичета от групата.

Все пак Мел Би каза, че най-вероятно причините на Виктория са сериозни, но не знае със сигурност какви са те. 

На въпроса дали решението на Бекъм я е наранило, певицата отговори „Да, бях наранена. Все още съм. Но това е положението. С момичетата се подкрепяме независимо от обстоятелствата, но все пак беше разочароващо“.