IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Роби Уилямс мислел да се самоубие с кокаин заради... духове

13 юли 2019 05 00

Накрая напуснал имението от страх

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Роби Уилямс има доста интересни истории, които бетонират имиджа му на рок бунтар. Певецът наскоро разкри, че опитал да се самоубие с кокаин преди време, докато живял в къща с духове и лоша енергия в Промис Хил, Северен Лондон.

„Постоянно чувах стъпки, които прогресираха с времето. Чувствах се странно, обсебен от тъмна енергия. Когато тя за пръв път прие физическа форма, касетофонът се включи“, сподели в подкаста Jo Woods' Alien Nation звездата.

„По това време друсах много с кокаин в къщата и чувах стъпки на горния етаж. Бившата ми приятелка смяташе, че те са на дядо ѝ. Изтърпях така два месеца и си мислех, че ако това продължи така, ще се самоубия.

Една сутрин се събудих и до леглото ми имаше тъмен облак. Беше ме страх да отида да си измия зъбите, защото трябваше да мина през него. Попитах приятелката ми: „Отивам, ще дойдеш ли с мен?“ Отидохме на хотел и разказах на един от служителите какво се е случило и признах, че ако тази тъмна енергия остане с мен, ще се наложи да се самоубия“, добави още певецът.

Това не е първият път, в който той признава, че е мислел да отнеме живота си. В интервю през 2016 той разкри, че по време на златните години на групата Take That отново имал намерения да се самоубие.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари