IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Съдът реши: Хулио Иглесиас има още един син

11 юли 2019 09 30

Делата се проточиха с години

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Хулио Иглесиас има още един син. Това е 42-годишният Хавиер Санчес Сантос, роден от авантюрата на певеца с жена през 1975 г. Това постанови съдия Валенсия Хосе Мигел Борт, водещ делото по случая.

Преди близо 30 години майката – Мария Едите Сантош, която е бивша балерина, подава молба в съда за признаване на бащинство. Тогава тя заявява, че синът ѝ е от известния певец и иска да се направи ДНК експертиза.

Оттогава до днес Хулио Иглесиас отказва да даде материал за изследване, като заявява, че няма нищо общо с въпросната жена и наследника ѝ. Синът му обаче намира детектив във Маями, който проследява един от синовете на Хулио и взима ДНК от предмет, който той изхвърля в боклука.

Хавиер Санчес/ Източник: Reuters

Адвокатите на звездата смятат да обжалват, но от обвинението са категорични, че има очевидна прилика между него и Хавиер Санчес. „Сега ще започнем процес, ще предявим иск в съда, тестът за бащинство отново ще бъде направен, но вече пред съда. Той ще потвърди това, което казваме“, обяснява защитникът на Иглесиас.

Мария Едите Сантош твърди, че се запознала с Хулио на летен купон в Коста Брава. Тогава певецът бил женен за Исабел Прейслер, но това не му попречило да прави секс с нея.

Хулио Иглесиас е на 73 години и има 8 деца.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари