IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Вин Дизел не искал да го бият на снимки

6 август 2019 05 30

Пожелал да си мерят ударите с Джейсън Стейтъм по време на снимките на „Бързи и яростни“

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

В повечето филми с негово участие Вин Дизел раздава тупаници като луд. Понякога обаче, за повече автентичност и той трябва да получава по някой и друг юмрук или кроше, особено като застава срещу опонент от ранга на Джейсън Стейтъм.

И макар боят да остава само на камера, оказва се, че яростният мускулест плешивец никак не обичал да получава повече удари от съперника си.

По време на снимките на „Бързи и яростни“ той дори поискал от режисьора да брои кой колко „тупаници“ получава, за да си остане най-коравото и недосегаемо момче в поредицата, пише PageSix.

Продуцентите, разбира се, му отказали с обяснението, че ще бъде доста сложно.

По време на снимките с физически по-мощния Дуейн Джонсън – Скалата през 2016 г., между двамата избухна скандал, след като бившият кечист намекна, че Дизел се държи като момиче.

„С Вин имахме няколко дискусии и осъзнахме, че двамата имаме фундаментални различия във философията си как се правят и рекламират филми. Отне ми малко време, но съм благодарен, че си изяснихме нещата“.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари