IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Том Круз на гости на украинския президент

2 октомври 2019 14 40

Каква е причината за изненадващата му визита?

president.gov.ua

Том Круз на гости в кабинета на украинския президент Владимир Зеленски. Това не е част от сценария на холивудска продукция, снимана в Киев, а истинска история от ежедневието на политика.

От пресслужбата на президента разпространиха кадри от посещението на известния актьор и уточниха, че двамата са обсъдили плановете за заснемането на най-новата част на „Мисията невъзможна“.

Зеленски, един от най-популярните украински комици до президентските избори тази пролет, разказа на 57-годишния актьор за собствения си опит в киното, се казва в официалното прессъобщение.

От кадрите се вижда, че президентът слуша с интерес Том Круз.

„По време на срещата Том Круз информира Владимир Зеленски, че се интересува от подходящи места в Украйна за снимането на един от новите му филми“, продължава изявлението.

Преди срещата актьорът привлече вниманието на украинците, пътувайки в метрото на Киев. 

Преди близо месец Владимир Зеленски се срещна с други звезди от Холивуд - Мила Кунис, Ащън Къчър и Робин Райт. Те бяха гости на официално събитие, провело се в украинската столица. 
 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари