IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Californication - през погледа на Тони Кели

22 декември 2011 09 30

Един фотограф-провокатор

Снимка: Tony Kelly

Снимка: Tony Kelly

Навярно повечето от вас са гледали (или гледат) „Californication" - сериалът, който превърна Дейвид Духовни в един от най-желаните актьори в последните години (нещо, с което не можеше да се похвали когато всички го познаваха като меланхоличния Агент Мълдър).

У нас "Californication" получи няколко различни заглавия - „Секс до дупка", „Калифорнийски разврат" и всякакви подобни, които се опитваха по смисъл максимално да се доближат до това доста специфично нарицателно, с което жителите от съседните на Калифорния щати презрително наричат калифорнийците и техния начин на живот.

„Californication" това е порочността, с която са пропити хората от Слънчевия щат. Развратът и разгулният, безотговорен бит, които направо растат и процъфтяват в тези благодатни климатични условия.

Всички, които са фенове на сериала отлично разбират за какво става въпрос. За останалите пък решихме да представим работата на фотографа Тони Кели (Tony Kelly), който просто обожава Californication. Но не сериалът, а явлението.

Интересното при него е, че той се е занимавал с военна фотография цели 8 години. Тони е бил натоварван с нелеката задача да снима събитията в горещи зони като Афганистан, Ивицата Газа и т.н. - работа, която определено не би могла да се приема като нещо забавно и безопасно.

Изведнъж обаче той се отказал и решил да се пробва в лайфстайл индустрията. Скоро Тони се превръща в един от най-желаните от GQ, Playboy и всички подобни списания фотограф.

Защо ли? Отговорът ще научите горе в галерията.

Автор - снимка

КоментариКоментари