IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Вдъхновение от света на Дариос Ендара

4 май 2012 08 10

Вижте природата през неговите очи

Снимка: Darios Endara

Снимка: Darios Endara

Дариос Ендара е талантлив американски фотограф на свободна практика, чието студио се намира в Холандия. Страстта му са природните пейзажи, като той обиколил над 30 страни, за да направи уникалните си кадри.

Ендара неколкократно е наеман за сериозни издания, които да „снабдява" със свежи снимки на хора и природа. Някои от тях са : „ Sport Diver", „Hotwire", „The Active Travel Show" ,"easyCruise" и „Windjammer Barefoot Cruises".

"Опитвам се да гледам през различна перспектива дълбоко познати места и да ги представям по своя начин, в свой стил. По време на пътешествията си срещнах невероятни хора от различни части на света.

Обожавам работата си, защото се запознавам с интересни личности и се опитвам да ги представя през своя поглед. Научих толкова много и най-вече как да се свързвам със света. Бих окуражил всички да опитат", казва за работата си Ендара.

„Когато не пътувам, се занимавам със снимане на сватби или пък щракам различни кътчета тук, в Холандия", допълва Дариос.

А колко точно вдъхновяващи са творбите му ще научите като разгледате галерията ни!

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари