IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Многолика портретна експозиция

26 юли 2012 10 00

Втора част от гениалния фотограф Кристофър Реландър

Снимка: trendland.com

Снимка: trendland.com

Първата изложба с портрети на фотографа Кристофър Реландър предизвиква истински фурор. За нея има редица публикации в художествени издания, както и във вестник "Los Angeles Times".

Успехът амбицира Кристофър и той решава, че трябва да създаде втора част с портрети. Новата му изложба е с подзаглавие „Ние сме природа“, за да покаже връзката между човека и природата. Неразривната връзка се вижда много ясно и от снимките, в които човешко лице и природни пейзажи се преплитат и допълват.

Новите портрети на фотографа са с по-оригинална концепция и носят усещане за съкровена интимност. Докосват сърцето и те карат да помечтаеш. Красотата е навсякъде около и в нас, независимо от пол, раса и години.

Акцентът в снимките са човешките лица, на чиито фон се наслагват листа, клони, слънчеви лъчи и други природни картини. За да разгледате уникалните черно-бели портрети, влезте в галерията ни.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари