Вегетарианството стана особено модерно напоследък, но дори и страстните фенове на месцето, едва ли биха рискували да го хапват сурово. Най-малкото няма да им е вкусно!
Затова не се заблуждавайте от следните кадри! Те са сладки изкушения, но само на пръв поглед. Техният майстор-готвач е немския фотограф Ясмин Шулер. Тя използва истинско месо, за да направи до болка познатите ни сладки десерти.
За конкретната композиция с име „Сладко месо" тя е употребила месни отпадъци, два литра кръв, животинска мазнина и пет килограма сурово месо. Хвърлете око на мелбата в галерията ни. Тя е направена от млени меса, обвити в крем, а черешката най-отгоре е издълбана от свинско сърце. Сиропът пък е истинска кръв и ако не сте вампир, няма да ви се услади!
Можете ли да познаете точно какво месо е използвано за отделните сладки красоти? Пробвайте се, след като сте разгледали галерията ни.