Вегетарианството стана особено модерно напоследък, но дори и страстните фенове на месцето, едва ли биха рискували да го хапват сурово. Най-малкото няма да им е вкусно!
Затова не се заблуждавайте от следните кадри! Те са сладки изкушения, но само на пръв поглед. Техният майстор-готвач е немския фотограф Ясмин Шулер. Тя използва истинско месо, за да направи до болка познатите ни сладки десерти.
За конкретната композиция с име „Сладко месо" тя е употребила месни отпадъци, два литра кръв, животинска мазнина и пет килограма сурово месо. Хвърлете око на мелбата в галерията ни. Тя е направена от млени меса, обвити в крем, а черешката най-отгоре е издълбана от свинско сърце. Сиропът пък е истинска кръв и ако не сте вампир, няма да ви се услади!
Можете ли да познаете точно какво месо е използвано за отделните сладки красоти? Пробвайте се, след като сте разгледали галерията ни.




Трима души загинаха в катастрофа между лек и товарен автомобил край Търговище
Политическо напрежение: Още колко "улицата" ще търпи политически спектакли?
Здравко от "Ритон" е в болница, дуетът отлага концерта в НДК в София на 20 януари
Роботът Optimus е усвоил бягането, движейки се почти като човек
Открита е уязвимост в механизма за възстановяване на ДНК на раковите клетки
Blue Origin представи проектиран с AI източник на енергия за Луната
Учени разгадаха мистерията на радиационните пояси на Уран
НА ЖИВО: Големият миг дойде – теглят жребия за Мондиал 2026
Ковач се уплаши от Хофе
Ясми Мендегуя
Тръмп преди жребия за Мондиал 2026: Голям ден за футбола и за САЩ
Как да накарате децата си да ядат повече зеленчуци?
Biocell: Красива отвътре и отвън
10 разкошни рецепти с риба за Никулден
10 рецепти за трапезата на Никулден
Хранителен режим при Хашимото
Стартират нови национални програми за скрининг на колоректален и цервикален рак
Защо корейското кимчи е полезно за имунната система?
Инфекция с Campylobacter при деца – как да я разпознаем?
Остави коментар