Ако сте гледали хита на Анг Ли - „Животът на Пи", сигурно си спомняте тигъра Ричард Паркър. Е, той е вдъхновил художничката от Малайзия - Хонг И да направи тази интересна серия от снимки, която е кръстила „31 дни творчеството с храни".
Проектът на талантливата дама представлява картини от храна, а за платно тя е използвала една бяла чиния. Нейните оригинални творения стават за ядене, тъй като са направени от хранителни продукти – моркови, репички, салата айсберг, сладолед, яйца, супа, кетчуп, майонеза, горчица и др.
Хонг И е учила и работила 8 години в Австралия. Завършила е в Университета в Мелбърн и е магистър – архитект. След това е работила за австралийска архитектурна фирма в офиса ѝ в Шанхай.
Шест месеца по-късно, тя започна да рисува портрети на емблематични китайски личности и да ги споделя с приятелите си.
Полека-лека младата жена започва да обръща повече време на хобито си, отколкото на архитектурата и вече получава овации за това.
В нашата галерия можете да видите част от оригиналния проект на Хонг И.




Самолечението с ChatGPT е опасно - не може повече от лекарите
Нов фонд провокира спестовната природа на българина
AI като охранител: Бърз е, не чувства умора, ала има едно голямо "но" (ВИДЕО)
Бизнесът бойкотира НСТС заради "вредния" бюджет за 2026 г.
Втора мощна слънчева експлозия за денонощие
Китай отложи завръщането на „Шънчжоу-20“ след сблъсък
Китай стартира първия в света ториев реактор
Завръща ли се в Лудогорец? Ивайло Петев се размина с Турция
Всички резултата и класирания в НХЛ
Арсенал чупи рекорди, Артета грее от щастие
Ще има ли уволнение? Скандал в Берое, кметът на Стара Загора изригна мощно
Есенни маникюри с огнени цветове за късмет според фъншуй (+Снимки)
5 ферментирали храни за супер имунитет през цялата година
Протеинов тост с авокадо и бурата
Таро карта за 5 ноември, сряда
Какво се случва с тялото и ума ни, когато се „отнасяме“ за кратко?
Йога при мигрена
Оток на ръцете или краката след операция
Риновируси и напреднала възраст – защо обикновената настинка не е безобидна след 65 години?
Остави коментар