IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Среща на изкуството и обувките на Лобутен

25 февруари 2014 15 01

Това е новата рекламна камапния на прочутия дизайнер за пролет 2014- та

Снимка: Christian Louboutin Spring 2014

Снимка: Christian Louboutin Spring 2014

„Изкуство от обувки“ се казва новата рекламна кампания пролет-лято 2014 на прочутия френски дизайнер на обувки Кристиан Лобутен. Повече от ясно е, че кампанията е вдъхновена от епохата на Барока и по-точно от картините на фламандския художник Петер Паул Рубенс, както и от работата на Клод Моне и Ван Гог.

Кадрите са дело на фотографа-художник Питър Липман, който е уловил образите на ослепителните обувки и чанти на марката, на фона на флорални декори. Това не е първият път, когато френският дизайнер си сътрудничи с американския фотограф, за да създадат образи, вдъхновени от известни картини. Двамата са го правили и през 2011 г.

В общи линии новата кампания, сама по себе си, също може да бъде разглеждана като произведение на изкуството, тъй като модната колекция идеално се съчетава с флоралните шедьоври на импресионизма. Обувките са в пастелни цветове и нюанси, точно като тоновете в картините.

Вижте и другите снимки от колекцията в галерията ни!

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари