IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ралф Лорън издига в култ модата от 19-ти век в Русия и Франция

20 февруари 2013 14 20

Представяме ви ревюто му есен/зима 2013 от Седмица на модата в Ню Йорк

Снимка: Ralph Lauren, ЕСЕН/ЗИМА 2013

Снимка: Ralph Lauren, ЕСЕН/ЗИМА 2013

Новите творения на Ралф Лорън, от колекцията му есен /зима 2013, са вдъхновени сякаш от модата преди два века, характерна за Русия и Франция. Тъмни и наситени цветове, обемни палта и якета, кожа с косъм, линия тип „пясъчен часовник", копринени рокли, бели ризи с жабо и високи яки, костюми, характерни за имперска Русия и т.н. Това представи дизайнерът на Седмицата на модата в Ню Йорк преди броени дни.

Този стил сега е доста актуален и налаган дори от света на киното като имаме предвид два от последните хита на Холивуд - "Клетниците" и "Анна Каренина".

Колекцията на Лорън беше една от най-дългоочакваните на въпросния моден форум и логично ревюто му се състоя в последния ден на Седмицата.

Красивите палта на дизайнера бяха най-вече в черен цвят, с двуредно закопчаване, високи яки и широки рамене и ръкави.

Манекенките се разходиха със спортни барети и фуражки, с очевидно военно влияние. Черните, вълнени сака също загатваха този милитъри стил със своите златни ивици на маншета.

Ралф Лорън показа и красиви и дълги рокли от кадифе в пурпурно синьо, лилаво, горско зелено, екрю и бордо, характерни за бохемските времена от миналото. Те бяха съчетани с дълги колиета от разноцветни камъни и мъниста, както и с обемни чанти, в стил Мери Попинс.

Някои от моделите бяха вдъхновени от джипси модата с големите и дълги широки поли, които обаче изглеждаха много елегантно и чувствено в неговия прочит.

Сред вечерните му рокли имаше такива, които бяха от копринена тафта и то на няколко екстравагантни пластове.

Вижте красивата и пищна, но в същото време обрана от към цветове колекция на Ралф Лорън, в нашата галерия!

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

tugi ( преди 11 години )
модата от 19-ти в.,която предлага П.л. наистина има добри попадения.Допада ми.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар