IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кога да направите връзката си официална в социалните мрежи?

20 септември 2020 21 00

Не избързвайте преди да сте сигурни в нейния статус и здравина

Снимка: Istockphoto

Щастието обича тишината, са казали мъдрите хора, но колко следват това? Когато сте намерили своята половинка ви се иска да изкрещите на целия свят, че вече не сте сама! А това включва не само хвалене пред вашите приятелки, а и пред „аудиторията“ в социалните мрежи.

За вас може и да е много вълнуващо да обясните на всички за своята прясна връзка, но това може да не е окей за вашата половинка. Освен това, ако сте суеверни, вероятно се чудите кога точно да обявите връзката си, за да не се „урочасате“.

Дори любовта от пръв поглед се нуждае от време

Може да сте във връзка от две години и да не изпитвате нищо, или да сте във връзка от два месеца и да изпитвате всичко. Времето не е измерител за това колко здрава и пълноценна е любовта ви. Дори любовта от пръв поглед се нуждае от време, за да осмислите какво се случва.

Официализирането на връзката ви в социалните мрежи след месец-два от началото ѝ не е препоръчително. Тя все още е много крехка, за да „биете тъпана“. Първо трябва да си изясните чувствата с партньора си и след като те се утвърдят и узреят да ги анонсирате, ако толкова държите.

Не следвайте тълпата

Само защото вашите приятелки постоянно постват снимки и пишат статуси за техния личен живот, това не означава, че и вие трябва да го правите. Връзката е нещо крехко и трябва да се отнасяте с нея по-зряло, а превръщането ѝ бързо в обществено достояние не демонстрира зрялост.

Говорете с него преди да предприемете каквото и да е действие в мрежата

Във връзката участват двама души и за някои неща, трябва да се допитате до половинката си, особено ако и той има отношение към съответното нещо. Важно е да знаете, че с партньора си сте на едно и също мнение и че той е напълно окей да оповестите публично връзката ви и дори да го тагнете като ваша половинка. Дори да сте заедно от години, ако той не желае публичност, трябва да се съобразите с това.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари