IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

5 зодии, които най-трудно забравят провалената си връзка

3 октомври 2020 19 30

Което пък ще пречи на всичките им бъдещи любови

Istockphoto

За съжаление има хора, които са склонни да оставят старата си романтична връзка да влияе на настоящата им такава и то по един доста нездравословен начин. Тези хора са преследвани от неуспешните си любовни отношения и вместо да се отърсят от тях, след като започнат нова връзка, те продължават да носят емоционалния си багаж от миналото.

С помощта на астрологията можете да определите дали сте от този вид хора, които оставят обезсърчаващите стари емоции да се местят в настоящите им романтични връзки. Ето и кои са тези 5 зодии, които са склонни най-трудно да забравят провалената си връзка:

1. Телец

Телците са емоционални души, които се влюбват много трудно, но още по-трудно разлюбват. Следователно, когато се ангажират с някого, това е с цялото им сърце и същество. Но след като веднъж са били предадени от любимия човек, те много трудно се отварят отново за нова връзка. Хората, родени под знака на Телец, много често пренасят емоционалния си товар от предишната връзка в настоящата си. Тези техни вътрешни демони понякога ги карат да се държат токсично с настоящия им партньор.

2. Рак

Що се отнася до представителите на зодия Рак, те дават всичко от себе си във своята любовна връзка. Ето защо, след като веднъж преживеят неуспех в романтичен план, те стават големи песимисти по отношение на бъдещите си връзки. Дори към момента да са открили перфектния партньор, те винаги ще си спомнят травмата от миналата любов и ще се държат доста предпазливо, имайки едно наум. Възможно е всичко това да влияе негативно на тяхната сегашна връзка.

3. Везни

Ако човек от зодия Везни разлюби партньора си, това е завинаги. Въпреки това и хората от тази зодия трудно забравят напълно бившите си половинки. Везните просто ценят всички страхотни спомени, които са натрупали с експоловинките си, макар да помнят и лошите моменти. Проблемът е, че те са склонни да ценят твърде много миналото си, а този факт засяга настоящето им силно негативно. Възможно е настоящият им партньор дълго да се бори с „призрака“ на предишния.

4. Скорпион

Скорпионите са склонни да забравят бързо неуспешната любов и да се придвижат напред към следващата. Проблемът е, че веднъж като са били наранени, те стават по-малко толерантни към следващия си партньор. Те са склонни постоянно да сравняват настоящата си връзка с предишната, но фокусирайки се върху лошите моменти. Това не само е доста изтощително, но и много унизително за техния последен партньор, който ще се чувства като изучаван под лупа.

5. Риби

Рибите се държат като големи оптимисти, но това е само докато нещо не се обърка в живота им. Например, по отношение на любовта, ако някой разбие сърцето им или преживеят предателство, много вероятно е това да повлияе и на следващите им романтични отношения. Въпреки че не могат да променят миналото, те продължават да мислят за всички онези неща, които са се объркали преди. Това ги прави емоционално недостъпни за настоящия им партньор. Те просто трудно отварят нова глава в живота си.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари