fallback

Според зодията: Има ли шанс за връзка по време на социална дистанция?

27 October 2020 17:30

Как всеки знак ще продължи да излиза по срещи в условия на продължаваща пандемия?

Във времена на пандемия ни се налага да живеем в социална дистанция. Всички хора са ограничили излизанията си, срещите си с близки и познати, а новите запознанства са се превърнали в абсолютна рядкост.

На фона на целия този хаос, необвързаните хора съвсем се отчаяха, че скоро ще могат да срещнат човек, в когото да се влюбят.

Пандемията предизвика стрес у хората на всякакви нива, като всеки зодиакален знак се справя със сложната ситуация по свой собствен начин. Вижте как представителите на различните зодии успяват да запазят романтичните си отношения в тези времена на отчужденост и как онези, които си нямат сериозна половинка, все пак намират начин да излизат по срещи,  дори когато хората се стараят да стоят на двуметрово разстояние един от друг.

Овен

Хората от този знак са емоционални, ентусиазирани и страстни. Те са твърде импулсивни и затова приемат нещата с пандемията малко по-лично. За тях опцията да не могат да излизат по срещи, без значение дали са във връзка или не, е абсолютно стресова. За младите представители на Овен липсата на вечерни забавления и нощен живот си е истинска драма. Те определено са от хората, които не могат да приемат факта, че в близките месеци шансът им да излязат на среща с нов потенциален партньор, е минимален.

Телец

Автор на статията:
Teodora Dragoeva
Сподели
зодии знаци срещи пандемия карантина социална дистанция
1 коментара
fallback