IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Според зодията: Има ли шанс за връзка по време на социална дистанция?

27 октомври 2020 17 30

Как всеки знак ще продължи да излиза по срещи в условия на продължаваща пандемия?

Istock

Във времена на пандемия ни се налага да живеем в социална дистанция. Всички хора са ограничили излизанията си, срещите си с близки и познати, а новите запознанства са се превърнали в абсолютна рядкост.

На фона на целия този хаос, необвързаните хора съвсем се отчаяха, че скоро ще могат да срещнат човек, в когото да се влюбят.

Пандемията предизвика стрес у хората на всякакви нива, като всеки зодиакален знак се справя със сложната ситуация по свой собствен начин. Вижте как представителите на различните зодии успяват да запазят романтичните си отношения в тези времена на отчужденост и как онези, които си нямат сериозна половинка, все пак намират начин да излизат по срещи,  дори когато хората се стараят да стоят на двуметрово разстояние един от друг.

Овен

Хората от този знак са емоционални, ентусиазирани и страстни. Те са твърде импулсивни и затова приемат нещата с пандемията малко по-лично. За тях опцията да не могат да излизат по срещи, без значение дали са във връзка или не, е абсолютно стресова. За младите представители на Овен липсата на вечерни забавления и нощен живот си е истинска драма. Те определено са от хората, които не могат да приемат факта, че в близките месеци шансът им да излязат на среща с нов потенциален партньор, е минимален.

ТелецХората от този знак са истински чаровници. Те имат силна воля, предани и отговорни са и имат стабилен характер. Ако си имат гадже във времена на пандемия, дори да им се налага социално дистанциране, те ще запазят разбирателството с партньора си и лоялно ще изчакат времената да се променят, за да прекарват повече време с него. Ако си нямат гадже, те ще бъдат предпазливи и ще приемат ситуацията такава, каквато е. Телците са наясно, че трудните моменти ще отминат.

Близнаци

Хората от този знак са малко непоследователни. Те или усложняват нещата излишно, или ги опростяват твърде много. Ако във времена на социално дистанциране те имат връзка, възможно е и да не успеят да я запазят, заради затруднената си комуникация с партньора. В същото време, ако са в начален етап на романтични отношения, възможно е да положат огромни усилия, за да направят тези отношения сериозни. Необвързаните Близнаци пък ще намерят начин да се запознаят с нови хора дори в условия на карантина.

Рак

Карантина?! Социално дистанциране?! Тези неща не могат да повлияят на връзката на човек от тази зодия. Раците са емоционални, докачливи и отдадени. Ако си имат партньор, когото обичат, никакви препятствия няма да им попречат на любовта. Ако обаче си нямат половинка, те може да се чувстват потиснати по време на тази пандемия. Раците обичат да обичат, а социалната дистанция ги изнервя, защото им пречи да срещнат идеалната си половинка.

Лъв

Обвързаният Лъв ще използва социалното дистанциране и карантината, за да мине на следващо ниво в отношенията си с партньора – живот под един покрив, годеж, брак, дете... Лъвовете са креативни и любвеобилни, така че дори да не са обвързани в тези времена, те все пак имат някакви идеи как да се забавляват. Лъвът не понася да се чувства отегчен, така че ще си намери опция за влюбване, дори при най-строгите ограничения в социален план. Ако се налага, ще се отвори и към онлайн запознанствата и флиртовете.

Дева

Девите са логични, срамежливи и много критични. Това може да повлияе на обвързания човек от тази зодия по-скоро негативно на отношенията му. Девите са големи педанти и е много възможно стресът във времена на пандемия да ги подтигква да работят непрекъснато. Проблемът е, че така те спират да обръщат внимание на любовния си живот. Необвързаните Деви почти нямат шанс точно сега да срещнат любовта. Те са твърде изпълнителни и ако се налага социално дистанциране, те са хората, които най-стриктно ще го спазват.

Везни

Везните не могат да живеят без флирт и любов. Ако си имат партньор в момента, те ще се справят чудесно с отношенията си, дори да трябва да поддържат интимната връзка от разстояние. В случай, че Везните са необвързани по време на пандемията, те все ще намерят начин да флиртуват с някого, дори ако трябва да е с колега или със съсед. Липсата на вечерни забавления и опции за срещи няма да ограничи романтичната нагласа на Везните в никакъв случай.

Скорпион

Хората от зодия Скорпион не обичат да дават свобода и/или пространство на своя постоянен партньор, така че за тях тази социална дистанция е проблем. Обвързаните Скорпиони (които не живеят под един покрив с половинката си) държат да се срещат с любимия човек ежедневно, нещо което в тези времена е малко по-сложно. За Скорпионите, които нямат връзка в момента, липсата на нови запознанства в момента, не е проблем, даже напротив – така те имат повече време, за да се съсредоточат върху собствените си цели и мечти.

Стрелец

Стрелците са волни птички, които в момента се чувстват малко като в клетка, тъй като не могат да обикалят света толкова лесно. Те обаче са оптимисти по натура и знаят, че ключалката рано или късно ще бъде свалена. Стрелците, които си нямат гадже в момента, ще прекарват цялото си свободно време със своите най-близки хора и няма да се сещат за любов. Връзката на обвързаните Стрелци пък, именно сега ще разцъфти. Сега са времената, в които те ще се посветят на половинката си, и духовно, и емоционално.

Козирог

Козирозите определено не са фенове на дългото стоене вкъщи. Що се отнася до запознанствата по време на карантина и социална дистанция, за тях определено има проблем. Те си падат малко песимисти, а престоят у дома ги напряга допълнително. Козирозите просто искат да излизат и да се срещат с нови хора, дори тези срещи да не са с романтичен привкус. Времената на пандемия по-скоро са стресиращи за Козирога и обвързаните представители на този знак може да изпитат напрежение в отношенията си с партньора.

Водолей

Хората от този знак се отказват лесно. Ако са започнали връзка преди пандемията, в тази среда на хаос, много е възможно да не успеят да я съхранят. Просто Водолеите много обичат личното си пространство и по време на социална дистанция с удоволствие се посвещават на собствените си интереси. Тези хора не изпитват нужда да бъдат обвързани със или без пандемия. Липсата на срещи и нови запознанства изобщо не им пречи. Освен това Водолеите умеят да използват новите технологии и обикновено общуват в социалните мрежи.

Риби

Страдателният и грижовен представител на Риби се нуждае от човек до себе си, за да бъде щастлив. Ако във времена на социална дистанция Рибите си имат половинка, те ще ѝ покажат колко специална е тя за тях. Ако Рибите са необвързани в момента, те ще посветят времето си на своите приятели и ще бъдат тяхна емоционална опора по време на кризата. Рибите са мъдри и осъзнават, че ситуацията в света в момента не може да бъде вечна. Те знаят, че ще открият любовта в по-добри времена.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

anon ( преди 3 години )