IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Според зодията: Как ще се разбирате с бившия си

3 ноември 2020 17 40

Опитайте се да създадете приятелски отношения с експартньора си

Istock

Раздялата е наистина трудно нещо, но експартньорите, които съумеят да си останат приятели, понякога са много щастливи от новите си отношения. В повечето случаи скъсването води до наранени чувства, но ако бившите партньори преодолеят егото си и забравят лошото помежду си, могат да си бъдат наистина голяма опора в живота.

В някои случаи е важно да запазите приятелския тон с бившия си, особено ако имате общи деца или общи приятели. Вашият зодиакален знак разкрива повече за това как бихте могли да заровите томахавката с бившия си, дори да смятате, че това е невъзможно.

Ето и повече по темата как да създадете приятелски отношения с експартньора си:

Овен

Овенът често реагира бурно, преди да помисли за последиците. Той е избухлив, но ядът му минава бързо. Така че бъдете внимателни и го оставете да изрази емоцията си. Ако искате да изградите нормална връзка с човека Овен, дори след като скъсате с него, просто не приемайте изблиците му твърде лично.

Телец

Телецът може да бъде много злопаметен и упорит, и по-скоро ще откаже да ви бъде приятел, след като се разделите в романтичен план. Ако искате да подновите връзката си с него, ще трябва да направите доста. Телците реагират добре на подаръци, грижи и услуги. Приятелските ви отношения може да се изградят бавно, но ще са за цял живот.

Близнаци

С Близнаците ще трябва да бъдете много честни. Винаги е най-добре да говорите прямо с тях, когато нещо наранява чувствата ви. Разумно е да ги ангажирате емоционално със себе си по някакъв начин. Те ще останат в живота ви само ако нещо значимо ви свързва (дете, домашен любимец, общи приятели).

Рак

Ракът ще предпочете да ви игнорира, след като любовната ви връзка е стигнала задънена улица. Хората от този знак приемат трудно разделите. За съжаление те ще помнят както хубавото, така и лошото от общото ви минало. Ако все пак хубавото е било повече, те след време ще ви допуснат отново в живота си.

Лъв

Въпреки че двамата с вашия Лъв може вече да не сте заедно като романтични партньори, той няма да има нищо против да ви бъде приятел, стига да продължите да го обожавате. Правете му комплименти, показвайте му уважението си, обаждайте му се често, ласкайте го пред другите хора и той ще остане в живота ви задълго.

Дева

Повечето хора приемат склонността на Девата да бъде критична твърде лично. Девите обаче са критични към всички и най-вече към себе си. Най-разумното нещо, което можете да направите, след като скъсате с Девата, е да спрете да помните критиките ѝ към вас. Насочете усилията си в това да сте си взаимно полезни – Девата може да ви бъде верен приятел.

Везни

Най-хубавото от това да имате експартньор Везни, е това че той може да внася баланс в живота ви дори отдалеч, чрез съветите и мнението си. Ключът е да убедите бившата си половинка, че тя е ценна за вас и че имате нужда от нейното приятелство. Възможно е Везните да сметнат, че в живота ви няма място за тях и да искат да прекратят комуникацията помежду ви.

Скорпион

Ще трябва да спукате балона от негативизъм, който е застанал между вас и вашия експартньор от този знак. Поемете инициативата за примирието със Скорпиона, тъй като той е твърде горд и няма да направи първата крачка. Имайте предвид, че той ще ви заподозре в скрит мотив, за да търсите приятелството му. Трябва да му докажете своята безкористност.

Стрелец

Предизвикателството да останете приятели с бившия си партньор от зодия Стрелец, е най-вече в това да го накарате да продължи да го е грижа за вас. Стрелците не са склонни да се ангажират прекомерно, особено пък с експоловинките си. Търсете Стрелеца, само когато наистина имате нужда от него – не прекалявайте. Той не обича да му досаждат.

Козирог

Козирогът не иска да си признава, че е уязвим, но е точно такъв. Ако сте се разделили с човек от тази зодия, но сте го наранили твърде много, не очаквайте да си останете приятели – той няма да забрави! Ако обаче помежду ви няма лоши чувства, този човек ще продължи да ви помага в живота ви, дори без да го молите.

Водолей

Хубавото при Водолеите е, че те ценят и обичат същността на човека и за тях няма значение, дали той им е романтичен партньор или приятел. В този смисъл, дори любовната ви връзка с човека Водолей да се разпадне, той ще запази специално място в сърцето, а и в живота си за вас. Така че да се разбирате с експоловинка от този знак е наистина лесно.

Риби

За Рибите е много трудно да оставят мечтата за идеалната любов да умре. Те приемат разделите си много лично. Така че, ако се опитвате да възстановите връзката си с експартньора си от зодия Риби, ще трябва да го вдъхновите по някакъв начин. Трябва да го накарате да вярва, че вашето приятелство наистина си заслужава и че ще му донесе много.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари