IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Любимият комплимент на всеки зодиакален знак

30 ноември 2020 17 30

Всеки обича ласкателства, стига да са точните

Istock

Похвалите са положителна оценка и по принцип повечето хора реагират на тях със задоволство. Истината обаче е, че всеки човек приема индивидуално различните комплименти.

Даден човек може да грейне от гордост, след като му бъде отправено определено ласкателство, друг може изобщо да не разбере, нито да оцени комплимента, а трети може да вземе похвалата за подигравка.

Затова е хубаво да знаете с какви думи да хвалите своите близки хора, така че те да ги докоснат най-силно, носейки им истинска радост. Вижте с какви думи е най-добре да ласкаете и половинката си, така че тя да лети на крилете на щастието!

Ето и кои са най-подходящите комплименти за всеки зодиакален знак:

Овен: Не спираш да ме удивляваш!

Овенът е амбициозен и конкурентен знак. Когато се заеме с нещо, той почти винаги довежда нещата до подходящ завършек. Човекът Овен умее да трупа постижения по време на житейския си път. Той се радва, когато и другите хора (особено близките му) оценяват и признават неговите успехи, защото те са му коствали много усилия, жертви и поети рискове.

Телец: Знам, че винаги мога да разчитам на теб!

Телецът се гордее с това, че е разумен, надежден и стабилен като личност. Той осъзнава факта, че хората могат да се опрат на него в труден момент. Телците са здраво стъпили на земята индивиди, които могат да вдъхнат кураж и спокойствие на своите близки, когато те имат най-голяма нужда от това. Ако им признаете това качество, сърцето им ще се разтупти от щастие.

Близнаци: Ти виждаш доброто у всеки!

Близнаците са приятелски настроени към всички. Те са хора, които живеят, за да общуват и са първите, които ще обърнат внимание на човек, който е отхвърлен от другите, аутсайдер е, или е самотник. Близнаците имат дарбата да виждат доброто у всеки човек, без да го съдят за каквото и да било. Те не страдат от предразсъдъци. Признайте им това качество и ще озарите деня им!

Рак: Ти можеш да дадеш най-добрия съвет!

Хората от зодия Рак са много чувствителни и притежават емпатия към другите. На пръв поглед те могат да изглеждат студени, но са много интуитивни и усетят ли, че техен близък преминава през труден момент, те винаги са готови да го изслушат и да му дадат най-добрия съвет. Уведомете вашия Рак, колко много цените факта, че той/тя ви съчувства. Това ще стопли душата му!

Лъв: Ти ме вдъхновяваш!

Лъвът жадува да получава признание и внимание. Макар да е много уверен в себе си, той все пак обича, когато другите допълнително ласкаят самочувствието му. В същото време Лъвът обича да дарява радост на близките си и като цяло се старае да вдъхновява и да зарежда с позитивни мисли и емоции хората около себе си. Затова ако му кажете, че той ви кара да бъдете най-добра версия на себе си, той ще замърка от удоволствие.

Дева: Няма нещо, което да не умееш!

Представителите на зодия Дева знаят и умеят почти всичко. Когато нещо подбуди интереса им, те изследват темата в дълбочина, докато не станат експерти по нея. Освен това те са много умни и притежават истинска класа. Те често смятат, че способностите им остават неоценени от другите. Затова им признайте колко много се възхищавате на уменията им. Това ще подсили егото им.

Везни: Винаги знаеш какво да кажеш!

Везните умеят внасят баланс и справедливост сред обкръжението си. Те винаги се опитват да потушат конфликтите и да намерят идеалното решение, което да задоволява всички. Макар това да е важно за тях, то не е лесно. Похвалете ги за умението им винаги да казват правилното нещо във всяка ситуация. Така ще им помогнете да се почувстват по-уверени и да разгърнат пълния си потенциал.

Скорпион: Ти си единствен по рода си!

Скорпионът не допуска много хора до себе си. Той е загадъчен и не обича да се съобразява с другите. Той обикновено предизвиква крайни чувства – човек или силно му симпатизира, или не може да го понася. Именно това го прави доста специален. Кажете на Скорпиона, че е единствен по рода си, че смятате, че не трябва да се променя никога и той ще ви бъде признателен.

Стрелец: Ти винаги ми оправяш настроението!

Човекът Стрелец е роден оптимист, а освен това често притежава страхотно чувство за хумор. Това е и една от основните причини, хората родени под този знак, да печелят лесно приятели и симпатизанти. Стрелците обичат да разсмиват хората от обкръжението си, да разведряват обстановката, без значение от ситуацията. Те истински се радват, когато другите ценят техния забавен характер, така че признайте им го!

Козирог: Винаги изминаваш километър повече от останалите!

Никой не работи по-усилено от Козирога. Той често надминава своите връстници, учители, родители и ментори, тъй като влага повече усилия и старание във всичко. Той се стреми да получава перфектни оценки във всяка една област от живота си. Ако искате да го зарадвате, кажете му, че се възхищавате на всичко, което прави и че забелязвате, че усилията му дават резултати!

Водолей: Ти си глътка свеж въздух!

Представителите на зодия Водолей са независими и оригинални. Те си проправят свой собствен път в живота. Много хора могат да намерят това тяхно качество за разочароващо, но те не могат да променят природата си. Ако имате близък човек Водолей, покажете му че цените новаторското му поведение и че наистина го намирате за освежаващо, на фона на всичко банално и предсказуемо.

Риби: Харесва ми начинът, по който мислиш!

Ако имате близък човек от зодия Риби, вероятно сте забелязали, че той е по-скоро мислител и мечтател, отколкото човек на инициативата. Въображението му често се вихри на далеч, но той невинаги е готов да преследва мечтите си. Кажете му, че харесвате неговите задълбочени мисли и идеи и че те имат голяма стойност във вашите очи. Подтикнете го към действие!

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

anonimen ( преди 3 години )