IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Според зодията: Двойките, които ще се разделят най-бързо

1 декември 2020 17 30

Тези знаци най-трудно запазват уважението помежду си

Istock

Поведението на хората се контролира донякъде и от техните зодии. Някои знаци притежават противоположни качества, което води до множество недоразумения между тях. Често любовта между такива знаци може да е силна в началото, но става сложна с течение на времето. Разбира се, всяка връзка може да бъде силна, щастлива и красива, ако партньорите освен обич, таят взаимно уважение един към друг.

Има обаче четири зодиакални двойки, при които това уважение рядко се запазва за дълъг период от време. Разбира се, винаги има изключения, свързани с асцендентите и положението на другите планети в наталната карта на партньорите.

Все пак вижте кои са четирите двойки зодии, които най-рядко успяват да създадат хармонични отношения, а по-скоро връзката им е белязана от дисхармония и неразбирателства:

Лъв и Телец

Най-големият недостатък във връзката между Лъв и Телец е, че нито един от двата знака не обича да прави компромиси. Лъвовете често са арогантни, егоцентрични и властни. Телците пък са твърдоглави, не са никак гъвкави и донякъде са егоистични. Така че и двата знака по време на спор ще искат да спечелят надмощие и никой няма да отстъпи. Това ще доведе до сериозни неразбирателства във връзката. На всичкото отгоре и двата знака мразят да се извиняват, а в същото време обичат да се цупят.

Везни и Овен

Най-големият проблем във връзката на човек Везни с човек Овен е една тяхна обща черта – и двата знака са сравнително мрачни натури. Всеки мрачен човек се нуждае от по-усмихнат партньор, който да е хем силен емоционално, хем да умее да разведрява обстановката. Освен това Овенът и Везните са противоположни знаци и това е друга причина да не могат да създадат стабилни, щастливи отношения. Те имат твърде много различия в характера и темперамента, които им пречат да се уважават взаимно.

Рак и Риби

На пръв поглед хората от водните зодии Рак и Риби би трябвало да създадат добро партньорство, но това не е така. И двата знака са твърде чувствителни и връзката помежду им става доста сълзлива. Ракът таи всичко в себе си, а Рибите искат непрекъснато да говорят за емоциите си. Ракът не обича да се изразява чрез думи, а го прави чрез действия. Това пък обикновено води до недоразумения и заблуди в отношенията му с Рибите, които започват да си мечтаят за по-романтичен и не толкова обсебващо грижовен партньор.

Скорпион и Водолей

Тези знаци създават една от най-лошите двойки в зодиака. Въпреки че могат да бъдат силно привлечени един от друг в началото, това обикновено не трае дълго. Скорпионът е ревнив, страстен и недоверчив, а Водолеят е независим, социален и по-интелектуален тип. Връзката помежду им е разочароваща, тъй като кардиналните им различия водят до липса на уважение един към друг. Двата знака се повлияват един от друг по много негативен начин, вадейки най-лошото от характера на другия.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари