IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Според зодията: Най-лошият вид връзка

2 декември 2020 17 30

В какви отношения всеки от 12-те знака не би останал и минута?

Istock

Всеки човек си има идея в каква любовна връзка не би могъл да бъде щастлив по никакъв начин. За едни това е да бъдат с неискрен партньор, за други – да живеят с властна или пасивно-агресивна половинка, за трети пък означава да имат връзка с мързелив човек... Отношенията, които човек не би толерирал никога, до голяма степен зависят както от неговия характер, така и от неговия зодиакален знак.  

Прочетете какъв е най-лошият вид връзка за всеки от 12-те знака:

Овен

Вие се отвращавате от мисълта, че можете да бъдете във връзка, в която да царуват рутината, апатията и скуката. Мразите идеята да бъдете с човек, който ви отегчава. Като амбициозен Овен, вие винаги се стремите да вървите напред, дори пътят да е стръмен или да лъкатуши. Затова изпитвате неприязън от връзки, които не пораждат вълнение или спонтанност.

Телец

Вие не можете да бъдете с човек, който не е лоялен към вас. Също така не понасяте някой да се опитва да ви командва. Мразите, когато партньорът ви се отнася към вас като към малко дете. Идеята ви за най-лоши любовни отношения е с човек, който не ви вярва и не ви оставя да действате според разбиранията и желанията си. Вие не можете да бъдете във връзка, която ви задушава.

Близнаци

За хората от зодия Близнаци най-ужасната романтична връзка би била тази, в която са принудени да потискат истинската си същност или пък са с партньор, който иска да ги променя. Близнаците имат самочувствието, че са готини, остроумни и одухотворени. Те не могат да бъдат с човек, който не оценява техните най-основни качества, а се опитва да ги поставя в друга рамка.

Рак

Комуникацията е истински важна за хората от този знак. Те не могат да бъдат във сериозна връзка с някого, който отказва да се разкрие пред тях. Ракът има нулева толерантност към фалшивите хора, към тези които не говорят за чувствата и емоциите си или ги прикриват. Освен това Ракът не може да бъде с човек, който не уважава семейните ценности.

Лъв

За Лъва най-ужасната връзка е тази, в която се налага да живее в чуждата сянка и да се съобразява с чуждия успех, жертвайки собствения си. Лъвът иска да бъде в светлините на прожекторите и никога да не бъде поставян в позицията на мажоретка или в тази на по-невзрачния партньор. Лъвът би намразил отношения, в които половинката му се нуждае от повече внимание от него самия.

Дева

Девата не може да толерира пасивно-агресивно поведение от своя партньор. За нея идеята за най-ужасна връзка е тази, при която непрекъснато ѝ се налага да води безсмислени дебати и спорове или пък когато е с потаен човек, на когото не може да дешифрира поведението. Девата цени прямите, откровени отношения, в които няма излишно напрежение.

Везни

Хората от този знак никога няма да бъдат щастливи във връзка, в която няма равенство и хармония. Ако партньорът им е твърде властен или обратното – твърде слабохарактерен, те няма да са никак щастливи. За Везните най-ужасната връзка е тази, в която половинката им е съвършено различна от тях самите. Те никога не са привлечени от своята противоположност.

Скорпион

Представителят на тази зодия мрази да бъде във връзка с някого, който има нужда от твърде голяма независимост и свобода. Скорпионът иска човек до себе си, който да му бъде отдаден, да му бъде верен и да го тласка към правилния път в живота – тоест да му действа позитивно. Не намира ли това във връзката, то тя не е смислена според него и той бяга надалеч.

Стрелец

Стрелецът стои далеч от връзки, в които нещата са твърде сериозни и суховати, без наличието на смях, забавления и приключения. Хората от този знак не искат партньорът им да бъде като предвидим робот. Те имат нужда от изненадващ, цветен и жизнерадостен човек до себе си. Стрелецът не желае да бъде във връзка, която потиска неговата позитивна енергия.

Козирог

Човекът Козирог се стреми към големи неща в живота си и затова не може да бъде с личност, която се задоволява с малко. Козирогът има нужда половинката му да го превъзхожда в нещо, за да я уважава. Той не може да бъде в отношения с мързелив, апатичен човек, който намира извинения за всички неуспехи в живота си. Козирогът не може да има връзка с неудачник.

Водолей

За Водолея най-лошата връзка е тази, в която няма перспектива и/или нищо не се случва. Той няма да бъде с човек, на чийто интелект не се възхищава или по-скоро – с човек, който му се струва твърде ограничен като мислене. Водолеят се стреми към дълбочина в комуникацията си със своя партньор. Ако не открие това в отношенията, то те ще са ад за него.

Риби

Застоят е нещо, което подвижните Риби презират. Те не могат да стоят във връзка, в която няма предизвикателства или препятствия по пътя. Причината за това е, че Рибите обичат вълненията и знаят, че именно трудностите помагат за развитието на взаимоотношенията. Идеята за връзка, в която и двамата спират да израстват и да се учат, е ужасна според Рибите.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

anonimen ( преди 3 години )
Za ovenna da prodaljava napred da ne mu misli ako mu misli da vnimava kakvo kazva i vav kakav momet go kazva i tova e vajno
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар