IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Най-непривлекателната черта в един мъж, според вашата зодия

8 април 2021 17 30

Жените Козирог не харесват мамини синчета, а дамите Риби - дребнавите мъже

Istock

Преди да се впуснете в нова връзка, добре е да сте наясно с това какво търсите в новия си партньор и с какво не бихте се примирили. Вашият зодиакален знак може да разкрие до голяма степен онези черти в противоположния пол, които бихте сметнали за досадни, дразнещи или непривлекателни. А ето и кои характеристики в един мъж няма да можете да преглътнете лесно, базирано на вашата зодия:

Овен

Ако сте родена под знака на Овен, значи мразите мъжете с масивно, напомпано его. Колкото по-голямо е егото на даден мъж, толкова по-малък, незначителен и неприятен ви се вижда той. Ако в рамките на пет минути след срещата ви мъжът се похвали с това колко много пари печели, с колко жени е спал и как той е най-доброто нещо, което някога ще ви се случи в живота, това е сигурен знак, че този човек не е подходящ за вас.

Телец

Ако сте истински Телец, то вие ще се дразните много на онези мъже в живота си, които ще очакват да получават от вас всичко наготово – вашата любов, отдаденост, внимание и грижи, а няма да им хрумне, че трябва да ви отвърнат на всичко това реципрочно или поне под някаква друга форма. Този типаж мъж очевидно си мисли, че сте създадена за негово удоволствие и удобство, а не за романтично партньорство! Е, не сте създадена за това!

Близнаци

Ако сте дама от зодия Близнаци, вие няма да можете да понасяте разхвърлян или твърде небрежен мъж, който е скаран с личната хигиена и няма никакво чувство за стил и естетика. Дамите от тази зодия намират за непривлекателни мъжете, които са твърде тромави, мърляви и непохватни и които не могат да се погрижат качествено за себе си. Те не желаят да се превръщат в готвачки, бавачки и чистачки на мъжете си.

Рак

Представителките на зодия Рак имат нужда от позитивен и енергичен мъж в живота си. Те намират за доста досадни и непривлекателни мъжете, които вечно мрънкат и се оплакват от живота, а им липсват всякаква инициативност и планове за бъдещето. Ако в допълнение на това мъжът не притежава чувство за хумор и не е почитател на изкуството, то той определено няма да е сродна душа на жената Рак.

Лъв

Дамите от зодия Лъв не понасят мъже, които показват ужасяваща липса на съпричастност. Мъже, които не обичат животни, дразнят се на малките деца и се държат пренебрежително с хората в неравностойно положение. Ако един мъж се подиграва на слабите, вместо да се опита да им помогне, той по-скоро ще е отблъскващ за страстната и сърцата Лъвица.

Дева

Жените от този знак не понасят мъже, които хъркат и/или издават други дразнещи физиологични шумове. Девите не харесват и мъже, които забравят важните неща и не забелязват детайлите около себе си. Мъж, който забравя да ѝ честити рождения ден или който не забелязва новата ѝ прическа, не е подходящ за дамата от знака Дева.

Везни

Дамите от този знак са много чувствителни на тема външен вид. Те смятат за непривлекателни мъжете с т. нар. бирен корем, онези, които имат акне, нямат окосмяване където трябва или тези, които са с твърде нисък ръст. Жената Везни има нужда от представителен и привлекателен мъж до себе си, който да буди възхищението на околните. Този мъж трябва също да има и очи за красотата на света.

Скорпион

Жената Скорпион не може да понесе мъж, който да ѝ казва какво да прави и как да го прави. Мъж, който си мисли, че може и знае всичко и се държи с нея като учител с ученичка. Освен това чувствените дами от този знак са много претенциозни, когато става въпрос за физически контакт. Те няма да останат дълго с мъж, който не умее да се целува хубаво или с такъв, с когото сексът не е достатъчно вълнуващ.

Стрелец

Представителките на Стрелец са отблъснати от тези мъже, които нямат никакво чувство и усещане за романтика, както и от онези, които говорят само за секс. Тези дами искат да бъдат отнесени в замъка от принца на бял кон. Те искат да им бъдат правени серенади, искат разходки с гондола из каналите на Венеция, искат да получават букети с красиви цветя и т. н.

Козирог

Дамите от тази зодия не понасят мъжете от вида „мамини синчета“. Представителките на този знак не могат да си представят цял живот да си съперничат за сърцето на мъжа си... с неговата майка. Те не харесват и мъже, които по принцип се оставят да зависят от жените в живота си за почти всичко. Жените Козирог просто искат мъж на място!

Водолей

Жените от този знак се дразнят много на мъже, които имат страх от обвързване. На такива, които имат няколко развода и няколко деца зад гърба си. На мъже, които имат истории с лъжи и изневери. На такива, които имат профили в сайтовете за запознанства, на онези, които в телефонния им указател има предимно женски имена и т. н.

Риби

Дамите от тази зодия смятат за супер непривлекателни дребнавите мъже. Онези, които искат да си делят с тях сметката в ресторанта, вместо да се държат като кавалери. Мъже, които правят забележки за това, че жената до тях харчи много или не е била достатъчно пестелива. Мъже, които все гледат да минат „по-тънко“ или направо да „минат метър“, когато става въпрос за отваряне на портфейла.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари