IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Според зодията: Какво ви разочарова най-много в отношенията ви с хората

11 май 2021 17 30

Рибите се натъжават от подлостта, Девата презира човешката некомпетентност

Istock

За съжаление разочарованията са неразделна част от живота на всеки човек. Изключено е да не преминете през някои по-трудни и предизвикателни етапи от живота си, особено в отношенията си с хората. Въпросът е как точно ще се справите с тези разочарования. Някои индивиди си взимат съответните поуки, други забравят и продължават напред, трети се предават на тъгата.

Това, което можем да контролираме в живота си е не как да избегнем разочарованията във връзките си с хората, а именно как да се научим да ги преодоляваме по най-добрия и разумен начин.

Вижте какво предизвиква най-голямо разочарование у вас във взаимоотношенията ви с хората, базирано на зодиакалния ви знак:

Овен

Този знак е доста импулсивен, особено когато става въпрос за приятелства и връзки. Проблемът е, че когато един Овен избере да изгради близост с даден човек, той се втурва презглава, залагайки твърде много емоции и инвестирайки твърде много време. За сметка на това той иска очакванията му да бъдат оправдани. Ако обаче този друг човек го предаде, подведе или разочарова по някакъв начин, Овенът ще е истински съкрушен, защото не е успял да предвиди събитията, а е вярвал сляпо на тази личност.

Телец

Телците имат големи очаквания към близките си, тъй като те самите са доста верни и постоянни. Обикновено те изискват стабилност от всичките си отношения – приятелски, любовни, роднински и колегиални. Ако случайно техен близък човек, на когото те истински вярват и разчитат, прояви признаци на непоследователност или нелоялност към тях, Телците ще са силно разочаровани и много тъжни. Подобно разочарование ще ги направи още по-взискателни към бъдещите им взаимоотношения.

Близнаци

Хората от този знак искат да гребат с пълни шепи от живота и това включва приключения, партита и купони. Никой не може да укроти Близнаците – такава е тяхната природа. Ако имате близки отношения с човек от тази зодия и проявявате признаци на притежание или се опитате да го ограничите, той ще бъде изключително разочарован от вас и рано или късно ще изчезне от живота ви. Близнаците обаче са такива, че бързо забравят лошото и след време изобщо няма да си спомнят болката.

Рак

Представителите на този знак обикновено са твърде добри хора, които са много коректни в отношенията си с другите, особено в по-интимните си връзки. Раците ценят любовта и емоциите и се отвращават от хората, които се опитват да се възползват от тяхната чувствителност. Ако попаднат на фалшива любов, те ще бъдат изключително наранени и разочаровани, а тъгата ще ги държи дълго време след това. Разочарованията в приятелствата също са доста трудни за преодоляване от хората от този знак.

Лъв

Представителите на зодия Лъв винаги искат да получават внимание. Те просто обичат да бъдат сред хора, които ги забелязват, които им се възхищават, които ги ухажват, уважават и глезят. Ако един Лъв не се чувства достатъчно значим, ценен и обичан, без значение дали става въпрос за любовна или приятелска връзка, той започва да таи недоволство в себе си. С времето това недоволство се превръща в истинско разочарование, което пък започва да се проявява като лошо отношение и видимо неудовлетворение от връзката.

Дева

Няма нещо, което да разочарова повече Девата в отношенията ѝ с хората, от човешката некомпетентност. Това важи както за професионалния ѝ живот, така и за личните ѝ връзки. Девите се стремят към съвършенство във всички неща и сфери от живота, така че е малко трудно да се определи какво ги разочарова най-много. Най-сигурно е, че разочарование им носи липсата на перфектност и още нещо – те искат нещата да са направени винаги по техния начин. За тях той е единственият! Тоест, ако не се съобразите с това, вие ще разочаровате Девата и то много!

Везни

Везните носят бремето на съмнението дали постъпват правилно и то във всяка една житейска ситуация. Дори когато имат проблеми с разпознаването на правилното решение, те ще се опитат да направят всичко възможно да тръгнат по верния път. Ако обаче сбъркат, те буквално ще се изгубят в тъгата си, че са толкова нерешителни. Няма нещо, което да ги разочарова повече в отношенията им с хората от усещането, че не са положили нужните усилия в дадена връзка и че не са действали навреме, когато е трябвало.

Скорпион

Този знак е доста манипулативен и загадъчен на моменти. Трудно е да се предскаже какво мислят Скорпионите и е доста трудно да се предвиди какво би ги разочаровало най-много. Представителите на този знак искат да контролират ситуациите и взаимоотношенията по свой собствен начин. Скорпионите искат да доминират във всичките си връзки, а ако не успяват, те са склонни да ги прекратят без предупреждение. Колкото и да са разочаровани от дадена нелоялност, те си взимат своите поуки и в следващите си отношения са още по-предпазливи и доминиращи.

Стрелец

Човек, който не грабва възможността да расте, да се развива и учи, е разочарование за Стрелците. Те ценят твърде много свободата, независимостта и плановете си за пътешествия и не могат да бъдат затворени в кутия. Те гледат да се обграждат с хора, които имат тяхното мислене и с които имат сходни интереси. За Стрелеца е истинско разочарование да осъзнае, че човекът, с когото има връзка, е много по-консервативен, по-елементарен и тесногръд, отколкото е показвал в началото на отношенията им.

Козирог

За хората от този знак професионалният свят, свързан с работа, графици и планове е много важен. Козирозите обичат да живеят организирано. Козирогът е най-щастлив, когато другите го аплодират за работата му и е най-тъжен, когато другите не ценят усилията му. В личен план Козирогът изпитва най-голямо разочарование, когато попадне на човек, който го кара да живее в страх от бъдещето, който го изненадва неприятно, който го вкарва в рискови, непредвидени ситуации и т. н. Спонтанните личности всяват негативно напрежение в Козирога.

Водолей

Водолеите са големи защитници на всички добри каузи. Те презират малтретирането, жестокостта и лъжите. Те се разстройват много, когато хората са склонни да се противопоставят на добрите обществени правила, да се държат невъзпитано или да бъдат заплаха за другите. Всичко, което представителите на този знак искат, е да са полезни за обществото. Те се разочароват много, когато най-близките им хора не могат да разберат необходимостта им в това отношение.

Риби

Рибите са изключително креативни, интуитивни и спокойни като темперамент. Те се опитват да манипулират отношенията си с другите според своя начин на мислене, така че да могат да избегнат влизането в неудобни ситуации и в излишни спорове. Те презират грубостта, подлостта и жестокото поведение и ако някой техен близък проявява такива черти, човекът Риби ще бъде изключително наранен. Хубавото на представителите на този знак е, че са много мъдри и доста толерантни към човешките грешки. Тоест умеят да прощават и да забравят.

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари