IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Според зодията: Вашата най-голяма слабост в любовта

12 май 2021 17 30

С какво поведение отблъсквате половинката си?

Istock

Вярвате или не, зодиакалните знаци могат да заложат в характера ни както някои от нашите най-добри качества, така и някои от най-неприятните ни недостатъци. Всички те са част от палитрата, която оформя уникалната ни личност. Сега, след като споменахме думата „недостатъци“, нека обърнем внимание на някои наши слабости, които стават очевидни, след като се влюбим. Имайте предвид, че любовта е твърде силно чувство и често подчертава някои от най-ексцентричните и трудни за приемане (от другите) черти на характера ни.

А ето и коя е вашата най-голяма слабост в любовта, според вашия зодиакален знак:

Овен – склонни сте да пришпорвате партньора си

Хората от този знак имат навика да бързат с развитието на нещата, особено когато са влюбени. Те могат да станат много импулсивни в решенията си, а това може да свари неподготвен партньора им, който пък да се почувства притиснат от тази настойчивост. Например, човекът Овен може да предложи на гаджето си да заживеят заедно само две седмици след като са се запознали! Овните наистина трябва да се научат да не са толкова напористи в любовните отношения, защото може да изплашат половинката си, навлизайки твърде рязко в живота ѝ.

Телец – трудно се решавате да задълбочите връзката

Да бъдеш във връзка с човек от зодия Телец може да бъде малко изнервящо. Обратно на Овните, хората от този знак са склонни да задълбочават любовните си отношения твърде бавно. Те са много нерешителни в началото на връзката и трудно допускат другия човек близо до себе си. Те по-бавно стигат до извода, че тази връзка е стабилна и си заслужава, и че трябва да инвестират повече време и емоции в нея. Телците по принцип искат сериозна връзка, но им отнема много време, за да се почувстват сигурни в нея.

Близнаци – набърквате се в личното пространство на половинката си

Близнаците не знаят кога да дадат пространство на партньора си и в действителност това може да бъде много дразнещо. Когато са във връзка те постоянно се стремят да правят нещата заедно с половинката си, без да ѝ позволяват да диша без тях и за секунда. Освен това Близнаците са доста любопитни и дейни, и искат всеки един детайл от отношенията да бъде под тяхната „юрисдикция“. Тоест, „вземат в свои ръце връзката“ и отнемат всякаква инициатива на партньора си.

Рак – не се фокусирате върху щастието си

Хората от този знак са много чувствителни и деликатни. Те не могат да приемат мисълта, че могат да влязат в нова връзка, защото все си спомнят за миналите си любовни нещастия и предпочитат да си живеят със спомените. Ракът трудно се пренася в настоящето, а да гради оптимистични планове за бъдещето му е още по-трудно. Тази негова несигурност и фиксирането му върху всичко негативно, може да натежи в новата му връзка. Ракът просто трябва да се научи да се фокусира върху любовта и щастието си днес и сега.

Лъв – мислите се за безгрешни

Този знак не оценява грижите и старанието на партньора си. Като цяло Лъвовете са егоцентрични и са склонни да приемат половинката си за даденост. Те мразят да бъдат критикувани и направо се мислят за безгрешни, което пък може да започне да дразни доста партньора им с течение на времето. Лъвът често отказва да види малките грешки и недостатъци, които допуска и има във връзката си, а те с времето може да се окажат доста големи и непреодолими.

Дева – измисляте си проблеми и тревоги

Девите са известни с това, че са перфекционисти по природа и това ги кара да се тревожат за всичко повече от нормалното. Те не са уверени в поемането на нови ангажименти, защото не обичат рисковете и експериментите. Девите също така са много критични към хората в своя живот, включително и към своя постоянен партньор, което кара последния да се чувства незначителен. Човекът Дева трябва да се въздържа от излишни забележки към половинката и да се опита да внася по-малко безсмислено напрежение в отношенията.

Везни – все се колебаете за нещо

Везните прекалено много обмислят всяка една житейска ситуация. Те все претеглят някакви плюсове и минуси в живота си, включително и във връзката си със своя партньор, което може да бъде не само дразнещо, но и обидно на моменти. На пръв поглед дори изглежда, че те се колебаят дали изобщо обичат човека до себе си, или само са свикнали да бъдат в неговата компания, което е доста обезкуражаващо за половинката им. Везните трябва да са малко по-категорични в чувствата и поведението си, когато са във връзка.

Скорпион – имате половинката си за своя собственост

Представителите на този знак са известни с това, че са доста потайни, което пък им пречи да общуват свободно и качествено с партньорите си. Скорпионите са сложни индивиди, които предпочитат да залагат на себе си и да се фокусират върху собствената си личност, дори когато са във връзка. Заради това им поведение, партньорът им може да започне да се чуди доколко е важна ролята му в живота на Скорпиона. Освен това хората от този знак са склонни да смятат половинката си за свое притежание и да се държат обсебващо с нея.

Стрелец – много сте капризни

Стрелците могат да станат доста капризни, особено когато са влюбени. Те трудно се обвързват в сериозна връзка и когато усетят, че свободата им е отнета, започват да се бунтуват по различни начини. Най-често те започват да имат нереални изисквания към партньора си и да предявяват големи претенции, а в същото време си правят каквото си искат, без да се съобразяват с мнението на половинката. Техните импулсивност и непредсказуемост, съчетани с вечните им прищевки, понякога са трудни за възприемане.

Козирог – държите се като началник и у дома

Хората от този знак обичат да държат контрола и в професионалния, и в личния си живот. Те често започват да се държат началнически с половинката си, което невинаги се приема добре от другата страна. По-лошото е, че Козирозите понякога дори не си правят труда да изслушат доводите на партньора си, защото вярват, че тяхната гледна точка винаги е правилната. Освен това хората от тази зодия, като Девите, са склонни да критикуват и порицават половинката си, което им създава допълнителни проблеми в романтичните отношения.

Водолей – твърде малко мислите за половинката си

Водолеите мислят много повече за себе си и за обществените проблеми, отколкото за постоянния си партньор. Те могат да изглеждат доста влюбени и въпреки това да не полагат особено големи усилия за връзката си – просто такава е природата им. Хората от този знак не са от типа личности, които ще инвестират твърде много усилия и време в отношенията с половинката си. Те очакват нещата да си вървят от само себе си и когато се появи проблем във връзката, те винаги са някак изненадани.

Риби – все се опитвате да променяте партньора си

Рибите винаги гледат да „поправят“ и/или да променят по свой вкус партньора си, дори когато самият той си се чувства съвсем наред. Хората от този знак са много чувствителни и състрадателни, а в голямото си желание да помогнат на другите, те по-скоро им вредят, натоварвайки ги със свръхочаквания. Рибите все се чудят защо животът и връзката им не вървят гладко, а причината до голяма степен е в тях самите. Те дразнят партньорите си с това, че постоянно се вглеждат в недостатъците им, вместо да се фокусират върху позитивите им.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари