IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

На какво са способни зодиите в леглото?

13 юни 2021 19 30

Вижте кой знак на какво залага в постелята

Снимка: Pixabay

Искате ли да знаете на какво е способен вашият нов партньор в леглото? Тогава първото нещо, което трябва да направите, е да разберете през кой месец е роден. Поне така препоръчват астролозите.

Овен

Представителите на този знак не обичат бавното и романтично действие, дайте им нещо активно, за да изпитат истински адреналин. Именно с тях можете да се почувствате като на истинско родео в леглото.

Телец

Представителите на този знак обичат естествените феромони и няма да се откажат от експерименти. Но са твърде целомъдрени, за да изразят истинските си желания на първата среща, така че първо ще трябва да ги предразположите. Изисква време, но ще видите наистина един нов свят в еротиката.

Близнаци

Този двойствен знак може да бъде както активен участник, така и наблюдател в леглото. Те няма да се откажат от секс играчките и са наистина креативни в процеса. За Близнаците не е проблем да правят няколко неща едновременно.

Рак

Представителите на този знак просто обожават ролевите игри. Но в същото време са много тактични и се опитват да запомнят всичките ви ерогенни точки, за да направят удоволствието ви максимално. Те правят всичко технически, но невинаги с душа. За да извлечете максимума от тях, трябва наистина да ги вдъхновите.

Лъв

Представителите на този знак обичат да блестят, камерата няма да ги изплаши. Ако им намекнете, че днес ще заснемете еротичен филм, те с удоволствие ще се съгласят. И дори внимателно ще се подготвят да изглеждат страхотно в кадър и с ентусиазъм ще си припомнят дебюта си в киното. Ако изведнъж се опитате да дръпнете одеялото върху себе си, тогава те учтиво, но твърдо ще ви покажат коя е звездата и ще ви накарат да направите още няколко дубъла. След това можете да изберете от коя перспектива Лъвът изглежда най-добре.

Дева

Изглежда, че представителите на този знак се държат студено в леглото, но в действителност не е така. И ако в обикновения живот те се държат доста сдържано, то в спалнята те хвърлят маската и са истински огън. Като същевременно не забравят да забележат моментите, които доставят на партньора истинско удоволствие. И между другото, нямат нищо против да разнообразят интимния си живот и да добавят няколко секси джаджи.

Везни

Представителите на този знак обожават дългите прелюдии и са готови да въплътят някаква изискана и изтънчена фантазия с вас. Те са готови да доставят максимално удоволствие на партньора си, но в същото време изискват не по-малко внимание и към себе си. Целувки? Със сигурност! Навсякъде!

Скорпион

На представителите на тази зодия е подходящо да окачите знак „Внимание! Високо напрежение!“. И наистина е така. В леглото с тях ще получите всичко и дори повече, дори това, за което не смеете да мечтаете. Скорпионите могат да четат емоции и нямат равни в тълкуването на езика на тялото. Затова се пригответе да се забавлявате и да опитвате неочакваното.

Стрелец

Представителите на този знак имат много богат и разнообразен живот. Това важи и за сексуалните предпочитания. За тях най-важното е да „превземат“ сърцето на партньора, но след това вълнението изчезва и в леглото те не могат да изненадат с нищо особено. Но са отлични прелъстители.

Козирог

Представителите на този знак могат да се включат за секунди във всяка любовна игра, имат огромна издръжливост и предпочитат да контролират целия процес. Така че, ако харесвате игри с, хм... малко усилия, тогава Козирозите със сигурност ще ви харесат.

Водолей

Представителите на този знак са истински изобретатели и се чувстват като истински учени на ръба на поредното откритие. Те обичат да експериментират с материали, текстури, температури и храна, разбира се. Ако и вие мечтаете да опитате нещо креативно, тогава трябва да видите по-отблизо Водолея.

Риби

На представителите на този знак им е трудно да откажат партньора си, така че те просто се съгласяват на всички дейности, опитвайки се да донесат колкото се може повече удоволствие на избраника си. Затова, ако искате да реализирате някаква фантазия, обадете се на Риби, те ще подкрепят идеята ви и дори ще помогнат за реализирането ѝ.

Автор на статията:
Галина Чолакова

КоментариКоментари