IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Според зодията: Защо връзката ви няма да стигне до брак?

29 юни 2021 17 30

Телецът подценява половинката си, а Лъвът не ѝ обръща внимание

Istock

Никой няма да ви даде гаранция че връзката ви ще стигне до брак, но все пак зодиакалните знаци могат да разкрият някои неща по темата. Факт е, че много двойки не стигат до олтара никога, а отношенията им рано или късно са белязани от раздяла, макар преди това да са изживели голяма любов. Има много фактори, които играят роля в това отношение. Един от тези фактори е звездният ви знак, както и позициите на планетите в наталната ви карта.

Ето и повече по темата:

Овен

Любовните взаимоотношения на темпераментните хора от знака Овен често не стигат до брак по една проста причина – те си тръгват сравнително лесно от връзките, винаги с идеята, че ще намерят някой по-подходящ, по-добър, по-красив, по-умен, по-качествен и т. н. човек. В крайна сметка често се случва точно обратното – те дават възможност на своята половинка да се огледа за по-добра партия от Овена.

Телец

Много Телци не са доволни от своя постоянен партньор, но си стоят в тази връзка, без да я прекъсват, просто защото не им се занимава. Те хем са убедени, че са направили лош избор за половинка, хем не скъсват с нея, а говорят зад гърба ѝ пред другите. Въпреки че партньорът на Телеца може и да не отговаря на всичките му критерии и да не е образът от мечтите му, все пак той понякога е твърде суров. Телецът е склонен да подценява половинката си, докато тя не изчезне от живота му. Едва тогава разбира какво е изгубил.

Близнаци

Връзките на Близнаците често не стигат до брак, защото те искат да поробят партньора си. Те засипват с любов, пари, мили жестове и внимание половинката си и очакват тя да им се посвети напълно. Когато техният партньор откаже да мине под влиянието им и да ги следва навсякъде, Близнаците сякаш губят интерес и са склонни да си тръгнат от тази връзка. Ако те не си тръгнат, то те правят нещата непоносими за другия човек и той, рано или късно, къса с тях.

Рак

Проблемът на Рака е, че винаги мисли много, преди да влезе в нова връзка. Той толкова много умува, че обърква сам себе си. Той започва да подлага на различни изпити своя настоящ партньор, за да се убеди, че това е най-подходящият човек за него. Ракът иска гаранции за светлото бъдеще с този човек, но много често новият му партньор не е готов да му предложи такива. В този процес на тестване другият човек обикновено започва да се дразни и си отива.

Лъв

Често пъти егоцентричният Лъв не успява да покаже любов и привързаност на своята романтична половинка. А понякога той дори не ѝ отделя достатъчно време и внимание. Лъвът очаква другата страна да се старае повече във връзката. Той не полага достатъчно усилия, за да задържи партньора си. В даден момент половинката му започва да се дразни от това отношение, да се чувства подценявана и недостатъчно обичана. Затова и си отива от живота на Лъва.

Дева

Ако сериозната, дългогодишна връзка на една Дева не върви към брак, това може да се дължи на факта, че тя е склонна да отлага някои неща за бъдещето. Прагматичните Деви си имат строг план за това как трябва да се развие животът им и го следват точка по точка. На тях им липсва всякаква спонтанност и е възможно техният партньор да се умори да живее според графиците им. Девите могат да изпуснат любовта на живота си, докато се фокусират върху банални ежедневни дейности и проблеми.

Везни

Когато се влюбят в някого, Везните са склонни да прекарват цялото си време с него, но в същото време се държат така, сякаш връзката им не е нещо особено или нещо ексклузивно. Те не обявяват пред света любовта си, не говорят за чувствата си, не правят дългосрочни планове с половинката си и често се държат с нея като с близък приятел. Това е причината връзките на Везните да се провалят и да не стигат до брак.

Скорпион

Основната причина, поради която връзките на хората от зодия Скорпион не успяват да се превърнат в брак, е че те са твърде обсебени от приятелите си. Въпреки че са в сериозна връзка, Скорпионите обикновено не спират да си излизат с приятели. Това може да раздразни партньора им и да го накара да им постави ултиматум – аз или те. Скорпионът обаче не обича да го притискат до стената и по-скоро ще отблъсне половинката си, вместо да се съобрази с нея.

Стрелец

Когато са във връзка, Стрелците често се чувстват като в капан и започват да имат пристъпи на клаустрофобия. Те започват да си внушават, че партньорът им се опитва да им постави някакви ограничения и че изисква твърде много от тях. Дори половинката им да е супер всеотдайна и да ги подкрепя във всичко, Стрелецът иска повече време за себе си. Основната причина, поради която връзките му се провалят, е именно този възглед за живота и отношенията, който може да отблъсне всеки.

Козирог

Много често Козирозите се отказват от дадена своя романтична връзка, не ѝ дават шанс да се развие и да стигне до брак, главно защото са повлияни от други хора. Хората от този знак се вслушват в чуждото мнение (особено това на близките им) относно партньора им. Те са склонни да повярват на думите на родителите и приятелите си и да се разделят с любимия човек, който по някаква причина не се вписва в социалния им кръг. Съвет към тях: спрете да слушате другите и слушайте само сърцето си!

Водолей

Много често дори продължителните връзки на Водолея не биват скрепени с брак, защото хората от този знак имат навика да поддържат известна дистанция с романтичния си партньор. Водолеят трудно се сближава с друг човек на едно по-дълбоко емоционално ниво. Той предпочита да си запази някаква автономия във връзката. И когато неговият партньор усети това, той бавно започва да се отдалечава от независимия Водолей, а след време излиза от живота му.

Риби

Редовно, когато са в сериозни романтични взаимоотношения, Рибите са вътрешно убедени, че партньорът им не ги обсипва с достатъчно количество любов и че те са по-отдадената страна във връзката. Когато тази мисъл започне твърде много да се върти в съзнанието им, те стават склонни към изневери и/или към драстични промени в поведението и настроението си, но в негативен аспект. Това постепенно отчуждава техния партньор, а в даден момент направо го прогонва.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари