IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

5-те най-обсебващи мъже според астрологията

26 октомври 2021 17 30

Представителите на тези зодиакални знаци се държат собственически с любимата жена

Istock

Чувствали ли сте се някога така, сякаш партньорът ви ви задушава с поведението си или да усещате, че връзката ви е като капан за вас? Ако сте имали подобни мисли в главата си, възможно е да сте попаднали на твърде обсебващ, контролиращ, а вероятно и доста ревнив мъж, който се отнася към вас като към свое притежание. Знаем, че всеки човек има различна природа, възпитание и личностни характеристики, но истината е, че според астрологията, мъжете от 5 зодиакални знака имат най-голяма тенденция да проявяват подобно поведение спрямо постоянната си партньорка.

А ето и кои са 5-те зодии с най-собственическо поведение дори и в любовта:

Телец: 20 април – 20 май

Най-собственически настроеният зодиакален знак по принцип е Телецът. Мъжете от тази зодия обичат сигурността и ангажираността в живота си и очакват същото и от своята постоянна половинка. Когато усети някакъв вид проблем в динамиката на връзката си, мъжът Телец интуитивно започва да разкрива своята свръхпритежателна природа. В такъв момент Телецът е склонен да отиде в двете крайности. Той или започва да глези своята партньорка, засипвайки я с внимание и обожание, докато не се почувства по-сигурен в нейната любов, или започва да я следи, да ѝ иска сметка за всичко, да я ревнува, да я разпитва и т. н. В крайна сметка той е склонен да изтощи своята любима жена с обсебващо и задушаващо поведение.

Скорпион: 23 октомври – 21 ноември

Най-обсебващият зодиакален знак категорично е Скорпионът. Мъжете от тази зодия са заредени с ентусиазъм и страст. Те са готови „да свалят звездите“ на любимата си жена, но очакват да получат подобна всеотдайна любов в замяна. В случай, че усети някаква, дори и мъничка, следа от несигурност във връзката си, мъжът от този манипулативен зодиакален знак наистина ще се превърне в безмилостен владетел. Той ще се опита чрез обсебващото си поведение да си гарантира, че все още е единствен обект на желание от страна на своята любима жена. Най-голямата собственическа проява на мъжете Скорпиони, е когато се опитат да откъснат/изолират половинката си от останалия свят.

Лъв: 23 юли – 22 август

Мъжът от зодия Лъв наистина може да започне да се държи като господар във връзката си и спрямо половинката си. Когато са влюбени, мъжете от този знак са склонни да насочат целия си фокус към своята любима жена и съответно стават доста обсебващи и ревниви. Докато не се почувства в пълна безопасност в тази връзка, гордият Лъв ще очаква пълното отдаване на своята любима, ще изисква от нея постоянно присъствие и внимание. Ако в главата на мъжа Лъв се загнезди някакво съмнение относно лоялността на партньорката му, той ще превърне връзката в истински затвор, в който тя няма да има никакви права и свободи.

Рак: 21 юни – 22 юли

Макар че мъжете Раци рядко се опитват да контролират хората около себе си, включително и половинката си, все пак те са воден знак и са свръхчувствителни. Това означава, че са склонни да започнат да се държат собственически с половинката си, когато почувстват някаква несигурност в отношенията. Освен това мъжът Рак изисква постоянна утеха и състрадание от партньорката си. В случай, че се почувства игнориран от нея, той ще започне да я подлага на различни тестове, за да провери нейната любов и лоялност. Той ще внимава за всичко, което половинката му прави и буквално ще следи всяка нейна стъпка, което е доста обсебващо. Освен това той ще гледа да не се отлепва от нея, за да си гарантира, че тя няма да се поддаде на някакво изкушение.

Овен: 21 март – 19 април

Овенът е може би най-притежателният и обсебващ мъж според астрологията. Без значение какво прави един Овен, той го прави с увереност, смелост и страст. Това означава, че той е готов да прояви огромна грижа и себеотдаване към човека, когото обича и буквално да се жертва в името на любовта. Но понякога този огнен знак пренебрегва желанията и нуждите на своята половинка или по-скоро не успява да ги види с ясен поглед. Често мъжът Овен не може да усети границата между любов и притежание. Той е склонен да се превърне в супер задушаващ партньор и постепенно да изгуби своето очарование, опитвайки се да наложи пълен контрол във връзката.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари