IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Зодиите, които поемат инициативата в любовта

25 януари 2022 17 30

Разберете кои знаци са готови да направят първата крачка за романтика

Istock

Istock

Ходенето по срещи, обичате го или не, е неизбежна част от „мисията“ за откриване на любовта. Някои хора се чувстват неловко да направят първата крачка, като например да осъществят контакт или да поканят на среща обекта на своя интерес. Друг тип хора пък винаги са готови да поемат инициативата и ако наистина си харесат даден човек – действат мигновено. Понякога първата крачка е едно от онези неща, които се случват естествено, без да има предварителен замисъл. Истината е, че прекаленото обмисляне понякога пък съсипва момента.

А кои са зодиите, които са най-склонни и смели да поемат инициативата в романтичен план, можете да прочетете по-долу.

Козирог

Хората от този знак по принцип предварително обмислят нещата в живота си и то доста добре. В същото време Козирозите винаги си имат списък от задачи, които трябва да отметнат в житейски план. Ако в списъка им е, че е крайно време да си намерят романтична половинка, то те ще действат. Козирогът поема инициативата малко по-хладнокръвно и не чак толкова емоционално, в сравнение с другите знаци.

Лъв

Когато става дума за хората от зодия Лъв, ако те поискат нещо, тогава се фокусират върху това да го получат и не приемат „не“ за отговор. Ако един Лъв наистина си хареса дадена личност, той ще направи първата крачка, а и втората и третата, ако е необходимо. Лъвовете са неуморни в това отношение, а освен това са смели и действат със самочувствие. Лъвът инициира връзката, но той е човекът, който може да я прекрати пръв.

Скорпион

Скорпионите са доста напористи, когато става въпрос за откриване на любовта. Те не могат да чакат обекта на желанията им да се накани да направи първата крачка – затова поемат нещата в свои ръце. Те са много ясни и директни в това какви са намеренията им, а също така вярват, че „който не играе, не печели“. Хареса ли си някого, Скорпионът е абсолютно целеустремен в това да завладее сърцето му.

Телец

Телците по принцип са по-скромни, но пък никак не са срамежливи, когато става въпрос за прелъстяване на обекта на интереса им. Хареса ли си някого, Телецът действа спрямо него честно и откровено, показвайки намеренията си. Телецът няма нищо против да направи първата крачка, стига да вижда че има шанс нещата да се случат. Той би се притеснил, само ако мисията е твърде невъзможна или обектът на чувствата му – твърде недостижим.

Овен

Овенът е най-инициативната зодия от всички. Той обича да живее за момента и при него няма отлагане – поиска ли някого, осъществява първия ход за контакт с него на секундата, независимо дали е готов за връзка или не. Овните са агресивни и конкурентни по природа. Те искат винаги да са първи, включително и когато става въпрос за покана за среща. Друг е въпросът, че рядко обмислят добре детайлите предварително.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари