IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Зодиите, които са най-склонни да водят двойствен живот

28 януари 2022 17 30

Хората от тези знаци често не са такива, каквито изглеждат

Istock

Istock

Някои хора показват истинската си същност още в самото начало на връзката си. Други пък са едни в началото, но с течение на времето се променят доста. Има и личности, които са склонни да водят двойствен живот. Най-често този тип хора са родени в някоя от следните 5 зодии:

Близнаци

Ясно е, че Близнаците имат две лица, което ги прави малко по-объркващи и трудни за разгадаване. Отначало човекът от този знак ще ви изглежда мил, прекрасен, забавен, приятелски настроен, но след време ще видите и обратната страна на монетата. Близнаците могат да са в голямо противоречие със самите себе си. Те са склонни да си сменят често мнението, позицията, поведението, намеренията, работата, жилището, партньорите и т. н. В романтичен план, Близнаците не се славят като много верни партньори и често крият извънбрачни връзки.

Скорпион

Първоначално Скорпионът кара половинката си да се чувства като кралица/ крал. Той е готов да сложи света в краката на своя любим човек и така умело да го заблуди за личността си. След време е възможно Скорпионът да започне да показва и другото си, по-опасно лице – на ревнив, обсебващ и контролиращ партньор. Не се учудвайте, ако в един момент вашият романтичен и любвеобилен Скорпион стане зъл, потаен и мнителен. Възможно е дори да започне тайно да ви следи и шпионира. Имайте си едно наум, че Скорпионът има много тайни от вас!

Дева

Представителят на тази зодия е много свестен, мил и готин партньор в началото на връзката си, чак може да се почудите на късмета си. Като го опознаете по-добре обаче, ще разберете, че той може да бъде много студен, пресметлив и свръхкритичен човек, на когото все не можете да угодите. Освен това Девите са подвижна зодия и също са склонни да прекрачват границата на лоялността в романтичните си отношения, особено ако не се чувстват щастливи с половинката си. Възможно е да крият извънбрачна връзка с години.

Везни

Хората от тази зодия могат да бъдат много егоистични, самовлюбени и суетни в началото на връзката, но когато ги опознаете и прекарате известно време с тях, ще разберете, че те са емоционални и нежни по натура. Много е важно доколко Везните са готови да ви допуснат до себе си. Обикновено те изграждат броня около сърцето си и не я свалят лесно за всеки. Везните могат да имат много връзки в живота си, но само една голяма любов. Възможно е те да се правят, че ви обичат години наред, но всъщност да стоят с вас, само за да не ви наранят, а иначе сърцето им да принадлежи на друг човек.

Телец

Телецът в началото е най-перфектният и романтичен партньор, но и той в крайна сметка крие тъмната страна на личността си. Първоначално Телците са много търпеливи и щедри към обекта на своя интерес, но след време може да станат трудни, капризни, алчни и безкомпромисни. Като капак на всичко това, те са склонни да потискат негативните емоции с месеци и дори с години, и в един момент да експлодират страшно и грубо. Изведнъж може да разберете, че си имате работа с човек, когото изобщо не познавате. Освен това може да се окаже, че вашият Телец си води паралелен живот, посветен на хобита, работа и приятели, където вие не сте желани.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Bufona ( преди 2 години )