IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Зодиите, които се възстановяват най-трудно след раздяла

30 януари 2022 19 30

4 знака, които най-дълго преодоляват краха в любовта

Istock

Istock

Знаете ли кое е най-трудното нещо при раздялата? Преодоляването ѝ. Някои хора се възстановяват по-лесно след краха на любовната си връзка и животът им се връща към нормалното в рамките на няколко седмици. Други обаче скърбят за загубата си в продължение на месеци и дори на години. А ето и на кои зодиакални знаци им отнема най-дълго време, за да преодолеят раздялата с любимия човек:

Телец

Поемат ли сериозен ангажимент, хората от този земен знак се отдават изцяло на своята връзка, с надеждата тя да продължи за цял живот. Телците са хора, които обичат другарството, екипната работа и емоционалната връзка, която идва с влюбването в друг човек. И така, представете си състоянието на един Телец, когато всичко, около което е изградил своя свят, престане да съществува. На Телеца му отнема наистина много време, за да преодолее раздялата с любимия човек, понякога дори години, продължаващи до цял живот. Той просто не знае как да спре да обича бившия си партньор, дори той да го е разочаровал много. Сред всички зодии, на Телеца му отнема най-дълго време, за да преодолее краха в любовта.

Скорпион

Личностите от този знак често остават неразбрани в света на любовта и романтиката. Хората ги смятат за отмъстителни и опасни, а страстта често е смятана за техен порок. Истината е, че Скорпионите се влюбват трудно и бавно, но също толкова трудно и бавно разлюбват човека, с когото са били романтично обвързани. Не толкова раздялата наранява Скорпиона, колкото предателството, както и липсата на любов и доверие. Най-лошото нещо, което Скорпионът прави след краха на любовната си връзка, е че изгражда броня около сърцето си. Той е от типа хора, който ще следи изкъсо живота на бившата си половинка и има шансове да изплува отново като призрак от миналото. На Скорпиона му отнема наистина много време, за да разбере, че тази връзка няма шанс да се възроди.

Дева

Девата е перфекционист, който влага сърцето и душата си в една връзка, за да я направи идеална. Хората от този знак хвърлят много упорит труд и усилия в това романтичните им отношения да проработят, а когато това не се случи, те се чувстват отговорни за липсата на благополучие в любовта. Девата е склонна да убеди сама себе си, че тя е причина за раздялата и че трябва да поеме цялата вина, че нещата са се объркали. След раздялата тя започва да се обвинява, че не е направила достатъчно, за да продължи връзката ѝ по-дълго. Това пречи много на Девата да продължи с живота си напред и да остави миналото зад гърба си.

Водолей

Водолеите не се влюбват лесно, но също така им отнема много време да преодолеят раздялата с любимия човек. Когато една връзка приключи внезапно, Водолеят ще направи всичко възможно, за да не обръща внимание на разбитото си сърце, вместо да си признае, че го боли. В резултат на това, че сдържа емоциите си, той възпрепятства отърсването си от негативните събития. И това може да продължи за доста дълъг период от време. Докато Водолеят не си признае сам на себе си, че скърби за бившата си половинка, той няма да успее да преодолее раздялата и ще продължава да мисли за нея.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари