IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Еротика: 5 неща, които ще откриете в женското нощно шкафче

15 март 2022 18 00

Забавленията при дамите

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

Стане ли въпрос за женски шкаф, обикновено първите асоциации са свързани с козметични продукти. Изобилието от бяла и декоративна козметика примамва както жени, които са почитатели на новостите при гримовете, така и дами, които се интересуват от здравословния начин на живот и грижата за кожата на лицето и тялото.

Има обаче един друг шкаф, който е свързан с удоволствието и неведнъж сме виждали истории, митове и легенди, свързани с него.

Многократно обект на интерес, нощното женско шкафче е намирало място в не един епизод на „Сексът и градът“ като съкровено тайно място на героините.

Днес ще поговорим именно за него, еротиката и 5 неща, които можете да откриете в него за по-късните и интимни часове от деня.

1. Презервативи

Отговорността върви ръка за ръка с удоволствието. Именно по тази причина презервативите са най-често срещаният артикул в женското нощно шкафче. Взимането на предпазни мерки е от първостепенна важност за здравето, но и за цялостното изкарване – когато си спокоен, можеш да се наслаждаваш без притеснения. Огромното изобилие на пазара предоставя всякакви варианти, задоволяващи всички предпочитания – от размери, релеф, без латекс, задържащи, обезболяващи, с цвят или с аромат. Затова без съмнение на първо място сред 5-те неща, които ще откриете в женското нощно шкафче, са презервативи.

2. Дилдо

Второ място заслужено се заема от един от най-старите еротични аксесоари в света – дилдото. Това е изкуствен модел на пенис, който за разлика от вибраторите, няма електронни функции. Любопитното е, че прадядото на съвременното дилдо датира още от средновековието, а в днешно време индустрията предоставя неизброимо количество форми, цветове и материали, от които могат да бъдат изработени. Можете да избирате между различни варианти, в зависимост от това коя част на тялото желаете да стимулирате. Ако се чудите какво със сигурност има в женското нощно шкафче, то дилдо е определено един от първите отговори.

3. Вибратор

Вселената не е толкова голяма, колкото разнообразието от вибратори на пазара. Независимо дали класически, пулсатор, реалистичен, със стимулатор за различни зони, мини, двоен, с вендуза, водоустойчив, с батерии или със зареждане, вибраторът е една от най-използваните играчки както за интимност с партньор, така и за самостоятелно ползване. И както Миранда, със сигурност вибратор е едно от нещата, които е най-вероятно да откриете в женското нощно шкафче.

4. Лубрикант

Лубрикантите сигурно се настаняват в топ 5 на еротичните неща, които можете да откриете в едно женско нощно шкафче. Използвани за масаж, като обезболяващо средство, силиконови или за по-приятни интимни мигове, те са сред най-продаваните интимни продукти в цял свят. Видовете се делят спрямо основата, която може да бъде водна, маслена или комбинирана, както е в случая с лубрикант-гелът, който е на водна основа и на основата на масла. Парфюмирани или с вкус, със сигурност ще го намерите в тайното шкафче на дамите.

5. Сексапилно бельо

Едно от еротичните неща, които можете да откриете в женското нощно шкафче, е сексапилното бельо. Неизменна част от интимните отношения, то отключва фантазиите и подтиква към забавления. Затова не се изненадвайте, ако привлекателно бельо от дантела се подава от нощното шкафче.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари