IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

За кои 5 зодии да се оглеждате, ако си търсите по-зрял мъж?

23 март 2022 17 30

Макар и по-възрастни, мъжете от тези знаци са отлични партньори!

Istock

Istock

Ако сте необвързана жена, има много добри причини да искате да си намерите по-зрял мъж за половинка. Едната е, че този тип мъже вече са се научили да се грижат сами за себе си. Освен това по-възрастните мъже са по-мъдри и по-опитни. Предполага се, че и дивите им, купонджийски години са останали зад гърба им, което пък значително увеличава вероятността да бъдат по-верни във връзката си. И да не забравяме, че младите мъже са склонни да говорят и да се фокусират повече за и върху себе си, а по-зрелият мъж е по-вероятно да се съсредоточи върху вас.

А ето и от кои 5 зодиакални знака да се оглеждате за по-възрастен партньор:

Лъв (23 юли – 22 август)

Мъжете от зодия Лъв често са постигнали върха на кариерата си до 40-годишна възраст. След тази възраст те вече са готови да започнат да се радват на успеха си – но искат да го споделят с някого. Те също така са изключително щедри. Мъжът Лъв обича да обсипва любимата жена с глезотии и подаръци, като това е неговият начин да показва чувствата си. Освен това този мъж е склонен да бъде много лоялен партньор. И другото предимство на мъжа Лъв е, че запазва младежкия си дух през целия си живот – той никога не е стар и уморен.

Скорпион (23 октомври – 21 ноември)

Ако ви е омръзнало от незрели мъже и сега си търсите по-възрастен партньор с когото можете да изградите страстна, сериозна връзка, то оглеждайте се най-вече за представител на страстния знак Скорпион. Сексуалният апетит на чувствения Скорпион не намалява с възрастта. Той е винаги готов за интимни ласки! Мъжете от този знак също са склонни да бъдат много верни на половинката си. Проблемът на този мъж е, че е по-ревнив и подозрителен, което ще се подсили и от факта, че вие сте по-млада от него.

Телец (20 април – 20 май)

Ако стабилността е това, което търсите в живота, Телецът е вашият мъж. Той е трудолюбив, упорит и всеотдаен, а и много надежден. Телецът е изключително любящ и лоялен. Мъжете от този знак са от този тип хора, с които ако създадете семейство, ще искат това да е за цял живот. Този мъж ще бъде абсолютно посветен на вас и връзката ви. Проблемът им е, че с възрастта тези мъже стават малко по-скучни, но пък има шанс да са отлични кулинари и много добри в ролята на грижовни съпрузи и бащи!

Стрелец (22 ноември – 21 декември)

Ако си търсите по-възрастен мъж, който да донесе щастие и вълнение в живота ви, то вашият човек трябва да е от зодия Стрелец. Мъжете от този знак са ентусиазирани, енергични, оптимистични и забавни. Животът с мъж Стрелец няма да ви е скучен никога. Той винаги ще намери по-леката страна на нещата, дори в разочароващи или предизвикателни моменти. Освен това за Стрелеца възрастта е само число и те не са загубили нито крачка. Друго предимство на този мъж е, че той ще ви води на интересни пътешествия и ще внесе много мъдрост в живота ви.

Водолей (20 януари – 18 февруари)

Ако предпочитате следващото ви гадже да е значително по-възрастно от вас, защото ви е омръзнало от млади, но глупави мъже, то търсете си Водолей. Мъжете от този знак са изключително начетени и интелигентни. Те ще ви впечатлят и вдъхновят с начина си на мислене. Ако пък сте жена, която се интересува от хуманитарни каузи и филантропия, по-възрастният мъж Водолей вече се е научил как да върши такива неща и ще прояви интерес да ви помогне да преследвате каузите, към които изпитвате страст. Мъжът Водолей също е лоялен и млад по дух.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари