IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

4 зодии, които се държат най-непринудено на романтична среща

19 април 2022 17 30

С представителите на тези знаци не ви очакват излишни драми!

Istock

Istock

Ще разгледаме зодиите, които се държат най-непринудено и готино, когато става въпрос за първа среща, особено от романтичен характер. Представителите на тези знаци никога не изглеждат твърде напрегнати, уплашени, превъзбудени, превзети, сковани и т. н. Те подхождат към срещите с едно естествено, искрено, сърдечно и неподправено отношение. Ако излезете с човек от някоя от тези 4 зодии, със сигурност ще си изкарате добре, вечерта ще мине спокойно, безпроблемно и ще бъдете пощадени от някои неприятни моменти, характерни за повечето първи срещи.

А ето и кои са тези зодии:

Водолей (20 януари – 18 февруари)

Водолеите са склонни да се ангажират малко по-бавно, но това е само защото искат да са сигурни, че са намерили добър партньор, както и някой, който ще им дава достатъчно свобода. Макар да са сериозни и щедри, Водолеите не обичат да бъдат зависими, а също така мразят конфликтите. Този знак има тенденция да се държи непринудено и естествено, и дори малко отнесено. Не очаквайте един Водолей да се вкопчи във вас и още от първата среща да ви прави сцени. Хората, родени под този знак, са благословени с дарбата да не се интересуват много-много от мнението на другите. Това не означава, че те са безчувствени, а просто че са достатъчно уверени в себе си, за да се държат искрено и естествено, без да се притесняват за това как другият човек ще ги прецени. В резултат на това Водолеите са много непринудени в подхода си както към романтичните срещи, така и към живота като цяло.

Риби (19 февруари – 20 март)

Ако някой знак олицетворява непринудеността, то това са Риби. Те са интуитивни и нежни, търсещи хармония и спокойствие във всички аспекти на живота си. За тях ходенето по срещи е събитие, освободено от всякаква драма и лицемерие. Хората, родени под знака Риби, са по същество верни и доверчиви, така че никога не е нужно да се притеснявате за това какво ще си помислят за вас или какво да говорите пред тях. Излизате ли с човек Риби – той ще ви приеме такива каквито сте и ще повярва на всичко, което му кажете. Въпреки че Рибите са воден знак, те много се различават от неспокойните и напрегнати знаци Скорпион и Рак (които също са водни). Те са по-деликатни и добронамерени, и винаги са готови да изслушват чуждите проблеми, без да очакват нещо в замяна. Срещата ви с представител на зодия Риби ще е като среща с личен психотерапевт – ще мине спокойно, приятно и лежерно.

Везни (23 септември – 22 октомври)

Ако има нещо, което Везните обичат най-много, то това е хармонията и спокойствието. Везните са родени дипломати, които се нуждаят от баланс, за да се чувстват добре. Те са комуникативни и непринудени и обикновено създават около себе си приветлива обстановка. Характерно за хората, родени под този знак, е търсенето на решения, а не предизвикването на конфликти. Дори и да започнете ожесточен спор с човек от зодия Везни, знайте, че е само въпрос на време той да се опита да намери справедливо решение. Везните също така са известни с това, че са непредубедени и вежливи, което прави срещите с тях много леки и приятни, без каквото и да е излишно напрежение. Въпреки че понякога тази тяхна нужда от хармония може да стигне крайност и да ги накара да се държат твърде отдалечено или да са неемоционални. Все пак им дайте шанс и им се доверете – те просто искат да направят срещата с вас възможно най-лека, непресторена и проста. Това не означава, че не са заинтригувани от вас!

Стрелец (22 ноември – 21 декември)

Когато един Стрелец се влюби в някого, той се опитва да започне връзка с него на пълна скорост, просто защото е нетърпелив и има огромен хъс. Хората от този знак обичат да се отдават на 100 процента на всичко, с което се заемат, включително и по отношение на романтичния си живот. Стрелците са склонни лесно и бързо да поканят човека, който ги интересува на първа среща и това е така, защото те не се срамуват, оптимисти са, адаптивни са, а и са доста уверени в себе си. Те не обичат да си губят времето в дълго ухажване, а действат направо и директно в целта! Стрелците обикновено не се страхуват да кажат това, което мислят, което ги прави доста открити и откровени по време на първа среща. При тях няма фалш, капризи и превземки, а тяхната освежаваща честност и позитивизъм ги прави лесни за разбиране.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари