IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

4 мъжки лъжи, на които жените вярват

28 май 2022 21 00

Дори и след години и опит

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

Мъжете могат да бъдат големи манипулатори и изкусни лъжци, когато искат да впечатлят и свалят една жена. Те подбират внимателно думите си, за да изглеждат силни, умни и способни. В най-лошия случай, когато нямат какво да кажат, го обръщат в свой плюс, изкравайки се добри слушатели  нещо, което повечето жени ценят 

Не е рядко една дама да се е вързала на думите на ухажора си и след края на “розовия период” да се чувства разочарована или дори излъгана. 

Ето и за какво най-често лъжат мъжете: 

Колко силни и решителни са

Няма нищо по-секси от един уверен мъж, който излъчва сила и решителност. И докато на първите срещи той може да е инициативният и да ви създаде усещане за стабилност и интелигентна доминация, с течение на времето може да го видите в съвсем друга светлина. Представителите на силния пол преди всичко са хора и могат да бъдат много раними и неуверени, колебаейки се и допитвайки се до вас за мнение и подкрепа. 

Как винаги са практикували безопасен секс досега

Повечето мъже не обичат презервативите и за да склонят партньорката си да ги изпуснат по време на секс, често използват заучената фраза: “Досега винаги съм ползвал кондом. Само с теб се чувствам сигурен и искам без”. Това цели и да накара жената да се почувства поласкана, че ѝ гласуват такова доверие, само че имайте едно наум. Няма как да проверите думите му особено на момента, така че бъдете много отговорни към здравето си и преценете много внимателно дали ще поемете риска. 

Как са постигнали много и то напълно сами 

Много мъже се хвалят, че са започнали от нищото и са постигнали всичко напълно сами. В действителност повечето са получили подкрепа от родителите и семействата си. Мнозина са имали финансирането си, осигурено от родителите им, така че да вярвате на подобни лъжи е повече от наивно. 

Как търсят равноправен партньор в една връзка

Той може да ви обяснява дни наред как иска интелигентна жена, с която да върви напред рамо до рамо, а след като влезете във връзка да се окажете пред един от следните два сценария:

  • Той е изключително доминантен и неговата дума е закон, на който трябва да се  подчинявате.
  • Той става пасивен и ви натоварва с всякакви задължения и отговорности.
Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари

анонимен ( преди 1 година )
А сега дайте и женските лъжи.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар