IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

4 зодии, които НЕ вярват, че ще изживеят голямата, истинска любов

19 май 2022 17 30

Тези знаци често са скептични относно това дали такава любов изобщо съществува

Istock

Istock

Има няколко зодиакални знака, които сякаш не вярват, че заслужават истинска любов и изобщо че такава може да същестува. В повечето случаи хората от тези знаци имат лош опит от миналото, включващ нездравословни отношения с неподходящи партньори. Именно за това те се превръщат в скептици по отношение на любовта и започват да се колебаят дали биха приветствали нова връзка в живота си. В крайна сметка ние приемаме любовта, която смятаме, че заслужаваме. Прочетете, за да откриете кои зодии са склонни да се подценяват и да смятат, че голямата любов съществува само в романтичните филми и книги и че едва ли ще се появи в техния живот.

 

 

Скорпион

 

Една от причините Скорпионите да поставят високи стандарти и да отказват да приемат несъвършена любов е, че се страхуват от провала на връзката. По-често те подозират, че собствените им недостатъци ще "убият" или по-скоро ще изпепелят любовните отношения рано или късно. Именно за това идва момент, в който Скорпионът напълно спира да търси перфектната си половинка, сякаш не вярвайки че такава изобщо може да съществува. Скорпионите често страдат от куп негативни мисли, които им пречат да се оставят да бъдат обичани. Те сякаш не могат да приемат факта, че са достойни и че все някога ще се намери човек, който ще ги цени и приема, такива каквито са - с всичките им недостатъци.

 

Телец

 

Наистина е трагедия, когато лоялният и постоянен Телец преживее няколко неуспешни опита във връзките и съответно разочарования в любовта. Основният проблем на хората от този знак е, че те са последните, които са склонни да се откажат от своя партньор, дори той изобщо да не е подходящ за тях. Именно за това те често се страхуват да прекратят връзка, в която нито има голяма любов, нито пък добри перспективи за бъдещето. Това произтича от дълбоко вкоренени проблеми със самочувствието на Телеца, който сякаш не вярва, че заслужава вярност, уважение и дълбока, истинска любов. Телците трябва да са малко по-смели и непримирими с посредствеността и никога да не се отказват да търсят голямата любов, защото я заслужават!

 

Водолей

 

Водолеят е последният знак в зодиака, който може да повярва във вечната, голяма любов като от филмите. Като цяло хората от този знак не обичат да се ангажират със сериозна връзка. Те жадуват за свобода, пространство и време да си бъдат сами, тъй като дълбоко в себе си вярват, че никой не би могъл да ги обича истински, ако ги опознае напълно. Те също така вярват, че са си най-добрата компания сами на себе си, а фразата "По-добре сам, отколкото в лоша компания" със сигурност е изречена за първи път от човек от зодия Водолей. Това обаче не е вярно, тъй като те са наистина личности, които заслужават да открият своята сродна душа.

 

Козирог

 

Съдбата понякога е безмилостна към Козирозите и те често в живота получават удари в гърба от своите приятели и любовници, въпреки че самите те ги обсипват с любов, преданост и уважение. Това кара хората от този знак да попадат в нервна спирала на самоотвращение, тъй като започват да вярват, че партньорът им е изневерил, защото те не са успели да му осигурят нещо важно във връзката. Такива мисли не могат да бъдат по-далеч от истината! Козирогът е всеотдаен партньор и заслужава същото в замяна. Той никога не трябяа да губи вярата си в истинската, голяма любов, защото рано или късно ще я открие, само не трябва да се отчайва от несполуките! 

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

... ( преди 1 година )
za drugi ne komentiram , no az viarvam v takava liubov .
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар