IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

5-те най-срещани типа неверници

2 юли 2022 21 00

Какво да очаквате от тях

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

Изневярата винаги излиза наяве. Понякога по-рано, понякога по-късно. И все пак никой не иска да носи рога, затова още от самото начало трябва да наблюдавате мъжа срещу себе си и да следите дали няма някои издайнически знаци, които да ви подскажат, че той е кръшкач. Ето и кои са най-разпространените типове неверници и как да ги познаете:

Ловецът

Тези мъже са винаги нащрек. Очите им шарят постоянно и обичат да флиртуват открито. Ловците не чакат да се влюбят, те се интересуват от моментното удоволствие и от бройката – колкото повече, толкова по-добре.

Г-н добро момче

Този мъж ще ви прави постоянно комплименти. По натура е джентълмен и ще ви обгрижва до припадък. Добър слушател е и дори може да ви предложи решение на някой от проблемите ви. Не забравяйте обаче, че под тази броня на рицар може да се крие хищник. Следете дали се държи така с всички дами или е насочил усилията си само към вас.

Нараненият

Ако излезете на среща с мъж, който постоянно се оплаква от неволите си с нежния пол, имайте едно наум. Той се представя като мъченик, а всъщност проблемът може да е в него и недоволството му да е породено от нежеланието му да остане с една жена, поради което постоянно търси недостатъци у партньорката си и причини да кръшка и да се раздели с нея, влизайки в ролята на онеправдан.

Опортюнистът

Опортюнистите не изпускат никаква възможност. Било то в личен или работен план. Този мъж търси изгода във всичко и съответно е готов винаги да зареже настоящия партньор, ако види по-голяма ползва у някой друг.

Професионалистът

Този тип мъже обикновено са бизнесмени костюмари. Много обаятелни, с възможности, с маниери. Те имат ограничено време и то не само заради работните си ангажименти, а и защото най-често са женени с деца. Ако започнете да излизате с мъж, който изцяло иска да се съобразявате с неговия график, оправдавайки се с работните си ангажименти, има голяма вероятност да сте другата жена или някоя от другите жени.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари