IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Според зодията: Как да скъсате с половинката без драма

8 юни 2022 17 30

Астросъвети за по-мирна раздяла

Istock

Istock

Когато един разумен човек не е щастлив във връзката си, той обикновено започва да се чуди и да обмисля варианти как да я прекрати най-безболезнено, без скандали и разпалване на взаимна омраза. Това невинаги е лесна задача, но именно тук астрологията може да ви помогне. Тя може да ви даде съвети как да скъсате с половинката си с минимална драма, базирано на нейната/неговата зодия.

А ето и как да сложите край на връзката си със своя постоянен партньор, без излишни кавги:

Овен

Хората, родени под този знак, са импулсивни и отворени. Те гледат на живота реалистично, а не романтично. Когато усетят, че любовните им отношения буксуват, те по-скоро първи си тръгват от връзката. Но ако вие искате да напуснете Овен, направете го внезапно и бързо, без да се обяснявате надълго и широко – просто си съберете багажа и дим да ви няма. Но имайте едно наум, ако сте женен/омъжена за човек от този знак. Той/тя със сигурност изключително много уважава законните си отношения и ще ви бъде много трудно да прекратите юридическата връзка с него/нея. Дори и да успеете да го направите, този човек, за добро или за лошо, ще продължава да присъства в живота ви още дълго време.

Телец

Ако искате да се разделите с човек от тази зодия, пригответе се, че няма да е лесно. Ако той наистина ви обича, ще се държи за вас като удавник за сламка и просто няма да иска да ви пусне. Вторият труден момент, характерен за Телеца, е чувството му за притежание. Хората от този знак не обичат да губят нещо, което им е принадлежало, включително и любовта на половинката си. Ето защо Телецът ще се бори със зъби и нокти да ви задържи. Трябва също да знаете, че той ще е ужасно нещастен, когато го изоставите и че дълго време ще си остане сам след раздялата ви. Най-лесно може да се разделите с Телеца, ако му изневерите. Измаменият Телец никога не забравя и не прощава, а по-скоро си тръгва ядосан и затръшва силно вратата след себе си.

Близнаци

Ако искате да се разделите без драма с човек от зодия Близнаци, може и да не ви е много трудно. Започнете да притискате Близнаците за брак и деца, започнете да ги ревнувате и да ограничавате свободата им и те ще се уплашат толкова много, че първи ще избягат. Близнаците не могат да живеят с властен, ревнив или твърде скучен партньор. Ако животът ви с човек от тази зодия е монотонен, еднообразен, обикновен и се върти основно около битовизми, този човек няма да прояви търпение и по-скоро ще си потърси друг партньор. За повечето Близнаци дългият съвместен живот, рано или късно, се превръща от вълнуваща поезия в досадна проза и дори в истинско мъчение и те сами търсят начин да се оттеглят.

Рак

Трудно ще се разделите с човек от тази зодия без драма и кавги, защото истинският Рак ще е склонен да изтърпи всичките ви глупости в името на общото ви минало. Той ще изтърпи изблиците ви на гняв и недоволство, ще прости изневярата ви, ще понесе липсите ви от общия дом и т. н. Ракът се привързва твърде силно, много е сантиментален, а и се страхува от промяната. По-лесно ще му бъде да стои в лоша емоционална връзка, която не го удовлетворява, отколкото да събере сили и кураж за нещо ново. Но понякога страдайки, той инвестира във връзката, лекува я и накрая печели. Така че, ако искате да напуснете Рака, изчезнете от живота му като призрак – променете си адреса, местоработата и телефонния номер, така че да не може да ви открие.

Лъв

Ако искате раздялата ви с човек от тази зодия да премине възможно най-бързо и безболезнено, ще трябва по някакъв начин да атакувате авторитета и гордостта му и той сам ще си тръгне. Когато се разделяте, кажете му всичко, което не харесвате в него в лицето му и той без колебание ще си тръгне обиден и горд. Но ако имате брак с Лъв, на него ще му бъде много трудно да се реши на развод, въпреки че обикновено действа със самочувствие и динамика. Към такива по-сериозни и дълги връзки Лъвът изпитва страхопочитание и по-скоро ще остане и ще се опита да поправи каквото може в отношенията.

Дева

Ако човек от зодия Дева ви напусне, той ще го направи много бавно, неусетно и с голямо, искрено разкаяние. И след края на любовта ви тази личност ще остане ваш приятел. Девите искрено се страхуват да не наранят някого. Когато искате да се разделите с Дева, говорете честно, сериозно и с аргументи. Той/тя ще ви разбере и ще направи всичко възможно да улесни раздялата, а не да я възпрепятства, колкото и много да боли. Другият начин е просто да накарате Девата да ви напусне. Можете да го направите лесно, ако внесете безпокойство, безпорядък, немарливост и мързел в съвместния ви живот и тя няма да издържи и ще си стегне багажа.

Везни

Всяка раздяла на Везните нарушава баланса в живота им, предизвиква страх и безпокойство в душата им. Хората от този зодиакален знак обикновено са безсилни да се изправят пред истината и да признаят, че връзката им не върви. Те изглежда не искат да променят нищо, но чакат партньорът им да види грешките си, да се поправи и промени. Е, това обикновено не се случва. Ако искате да скъсате с човек от този знак без твърде големи драми, опитайте се да го отвратите от себе си. Станете дребнави, досадни, вечно мрънкащи и оплакващи се, занемарете външния си вид и този човек пръв ще спомене думата „раздяла“. Просто Везните няма да понесат факта, че нарушавате вътрешната им хармония.

Скорпион

Родените под знака на Скорпиона обикновено имат изключителна интуиция и могат отрано да усетят, че наближава раздяла. Най-често тогава тези личности започват да правят всичко по силите си, само и само, за да не бъдат изоставени първи. Скорпионът обича той да е пръв във всичко. Освен това ще ви е много трудно да се измъкнете от връзка със Скорпион без драма, защото той обича скандалите, обтегнатите отношения и трагедиите като цяло. И все пак, ако успеете да се разделите със Скорпиона относително мирно, имайте предвид, че той ще продължи да ви преследва дълго време след това с надеждата да се съберете и току-виж ви убедил.

Стрелец

Този знак обикновено не иска да става жертва на емоционално разочарование. Ето защо той бързо разбира, когато нещата във връзката не вървят в правилната посока и обикновено си тръгва първи. Но преди категорично да реши да скъса с настоящата си половинка, характерното за Стрелеца е, че той ще си намери друг партньор, за да не остава сам. Ако искате да се разделите с човек от този знак без драма, откровеният разговор изобщо няма да ви помогне. Просто си тръгнете бързо и не го мислете много-много. Той бързо ще ви намери заместник!

Козирог

Чувствата на човека Козирог обикновено са много постоянни и искрени. Ако той наистина ви обича, ще му бъде много трудно да разбере желанието ви да си тръгнете. Той ще бъде много наранен и ще страда дълго време. Ако му изневерите с друг, той ще ви прости, но ако се подигравате на амбициите и идеите му, ако критикувате семейството или произхода му, ако се държите неуважително с него и близките му, Козирогът ще ви зачеркне от живота си първи. Той ще скърби за края на любовта ви, но сам, без да има никакво желание да ви обяснява защо си тръгва и/или да създава излишни драми.

Водолей

При повечето Водолеи романтичната раздяла е непринудена и без травми. Човекът от този знак по-скоро ще ви подаде ръка за сбогом, ще ви се усмихне и ще ви пожелае щастлив живот и късмет в бъдещата ви любов. Ако Водолеят реши да си тръгне първи, винаги го прави с чувство за вина, защото е много хуманен и не иска никой да страда заради него. За внезапна раздяла трябва да го вбесите много, като се намесите в тайните му, като нараните хората, с които общува, като започнете да го шпионирате. Тогава той не само ще скъса с вас, но и ще изчезне от живота ви завинаги.

Риби

Ще ви бъде доста трудно да се разделите с човек от зодия Риби без драма. Хората от този знак обичат да плачат, да са нещастни, да се самообвиняват, самосъжаляват и т. н. Раздялата буквално може да разболее и депресира Рибите. Те започват да обичат и да копнеят за човека, който ги е изоставил още повече. Ако искате да напуснете Рибите най-безпроблемно, трябва да проявите хитрост, но не с измама или грубост, защото те биха преглътнали всичко в името на любовта. Това, което човекът Риби никога не би изтърпял е да поставяте под въпрос неговия интелект, достойнство и външен вид. Ако се държите снизходително с Рибите, ако се подигравате с тях, ако демонстрирате превъзходство, те не само ще ви оставят да си тръгнете, но и ще ви помогнат да си съберете багажа по-бързо.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари