IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

4 зодии, които зарязват дългогодишно гадже, за да се оженят за друг

29 юни 2022 17 30

А това е най-лошият вид предателство...

Istock

Istock

Най-лошият вид предателство е, когато постоянният ви партньор реши да сложи край на дългогодишната ви връзка, защото се е влюбил в друг човек. А не след дълго да разберете, че двамата са се оженили, въпреки че се познават съвсем отскоро... Но да бъдеш измамен в любовта е нещо, което почти всеки човек изпитва поне веднъж в живота си. Ясно е, че не всяка дълга връзка стига до брак и че много дългосрочни отношения завършват именно с изневяра от страна на единия партньор. Често измяната е последвана от брутална, неочаквана раздяла, която предаденият партньор трудно преглъща.

А ето и кои зодиакални знаци са най-склонни да предприемат този вид предателство и да прекратят дългосрочна връзка, за да се оженят за друг:

Близнаци

Близнаците са непредсказуеми по натура. Те почти винаги приемат любовната връзка като вид игра и малцина от представителите на този знак остават лоялни към своя партньор във времето. Много често Близнаците изкарват години наред с гаджето си от гимназията/университета, което по някакъв начин е „заземило“ въздушния им характер, но един хубав ден те прекратяват връзката, защото например са се влюбили в свой колега. Близнаците често са обсебени от своята кариера, прекарват твърде много време на работното си място и за тях е характерно да се женят за свои колеги, съдружници, подчинени или шефове.

Водолей

Много от хората, родени под знака на Водолея, изстиват към своя партньор, ако се налага да поддържат връзка от разстояние. Не разстоянието обаче е това, което притеснява Водолея, а нежеланието му да остане лоялен към човек, когото не вижда всеки ден. Този въздушен знак от една страна е много свободолюбив, но от друга при него има тенденция да развива близки емоционални отношения с хората около себе си. Така че е доста вероятно той да предаде своя дългогодишен партньор, за да се отдаде на емоционална изневяра с човек от близкия си приятелски кръг или с колега, подобно на Близнаците. Много Водолеи инициират раздяла със своя постоянен партньор, а след това бързо се женят за човек, когото едва познават.

Везни

Любовният живот и на третия въздушен знак – Везни често се ръководи от неговата влюбчивост и непостоянство. Везните притежават семейни ценности, насадени дълбоко в тях от техните родители. Тоест, те са склонни да се оженят/омъжат за дългогодишния си партньор, но без да го обичат страстно, а само защото така е прието. Някои представители на този знак обаче внезапно решават да се вслушват в сърцето си и да сложат край на дългата връзка, за да се отдадат на мимолетно увлечение, но изпълнено с похот. Именно така Везните разбиват сърцето на дългогодишния си партньор, а след това бързо-бързо гледат да се оженят за своя любовник, за да не бъдат спрягани за кръшкачи.

Стрелец

Някои Стрелци са склонни да развиват близки отношения по време на гимназията или университета със свои съученици или колеги и така попадат в дългогодишна връзка, без дори да са го искали или планирали. Някои Стрелци прекратяват връзките си след завършването на университета, защото не желаят да бъдат обвързани твърде рано в живота. Други Стрелци обаче остават в капана на тази първа дълга своя връзка и я късат едва когато се появи друг човек на хоризонта. Много често Стрелците набират смелост да се разделят с дългогодишния си партньор, с когото не се чувстват добре, едва след като се влюбят в друг човек и видят, че е взаимно.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари