IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

4 зодии, които се оставят другите да ги командват

7 юли 2022 17 30

Вижте дали сте сред тях

Istock

Istock

Зависимостта се определя като „динамична връзка, при която един човек поема ролята на „даващия“, жертвайки собствените си нужди и благополучие в името на другия, „приемащия“. И докато всички ние се борим да постигнем баланс във взаимоотношенията си – романтични или други – сред нас има такива, които са по-склонни да се окажат в зависими връзки, където те са в ролята на „даващия“. Тази склонност може да има нещо общо със звездите, така че вижте кои са четирите зодии, които са най-склонни да се оставят другите да ги командват.

Рак

Хората от този знак са грижовни, услужливи, добри и любвеобилни. В романтичните отношения и в приятелствата няма нищо, което този воден знак не би дал, само и само за да поддържа щастлива връзката си. Раците са склонни да бъдат малко обсебващи, просто защото смятат, че могат да решат всеки проблем на своите най-близки. Те са готови винаги за услуга – да дадат пари назаем, да предложат съвет, да сготвят вкусна вечеря и т. н. Склонни са да отменят всичките си планове и ангажименти, само за да се съобразят с вашите, защото не искат да си мислите, че не ви подкрепят, че не ви обичат или пък, че не ви уважават достатъчно.

Близнаци

Хората от този знак са известни с нерешителния си характер и именно заради него много лесно се оказват в зависими взаимоотношения с хора, които умеят по-категорично да вземат решения. Въпреки че Близнаците са жизнени и динамични, те са малко отчаяни понякога, защото не могат да направят твърд избор за себе си. Те все се чудят за нещо, все си сменят мненията, все гледат да не се минат... Представителите на този въздушен знак са изключително общителни и не могат да стоят сами. Именно заради това те често са готови да се съобразяват или по-скоро да се приобщават към чуждите планове – просто защото искат да имат компания през цялото време.

Риби

Всичко, което Рибите трябва да направят, е да усетят, че има някакъв проблем в социалната среда, в която се намират и веднага преминават в режим на самосъхранение. Тоест покриват се – буквално. Те са силно интуитивен и емпатичен воден знак, който има репутацията на самотник, но точно поради това има склонност да се оставя да бъде зависим. Рибите много често се обграждат с по-доминиращи личности, които имат водещата роля в отношенията. Рибите трудно допускат нови хора около себе си, но ако ви допуснат, ще се борят със зъби и нокти, за да ви задържат. Те ще се съобразяват с вас, дори и когато не са съгласни с навиците и идеите ви. Те ще мрънкат, но ще ви търпят до последно!

Везни

Няма друг знак освен Везните, който да може да държи нещата на стабилен наклон. Тоест, нещата помежду ви могат да не вървят с години, но Везните ще правят всичко по силите си в името на временното запазване на мира. Везните са много търпеливи, но всъщност са и доста свободолюбиви по душа и не обичат да са твърде дълго в задушаваща среда. За известно време те няма да имат нищо против да оставят настрана своите нужди и да се съобразяват с вашите, ако това ви прави щастливи, но всичко е до време. Тяхната сговорчивост също си има своя край и няма да ви оставят да ги командвате вечно.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари