IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кои зодиакални знаци смятат романтиката за лигавщина?

5 януари 2023 17 30

Не очаквайте човек от някой от тези знаци да ви напише любовна поема

Istock

Istock

Ако някога сте се чудили защо половинката ви не ви обсипва с целувки и прегръдки, нито пък ви прави изненади и подаръци без повод, астрологията може да ви даде някои отговори. Някои зодии просто не си падат по романтичните комедии и техните щастливи завършеци. Представителите на тези знаци просто не чувстват необходимост да внасят това любовно, сантиментално отношение и поведение във връзките си. Някои хора дори имат цинично отношение към романтиката, възприемайки я за пълна лигавщина.

А ето и кои са най-малко романтичните зодиакални знаци:

Дева

Девите са изключително придирчиви, когато става дума за избор на половинка в живота. Партньорът им трябва да отговаря на всичките им идеали за перфектен човек, за да се обвържат с него дългосрочно. Истинската Дева никога не се страхува да изрази мнението си и да посочи недостатъците във всяка ситуация. Не че Девата непременно е злобна или свадлива, просто тя е абсолютно наясно с всичко и разбира от всичко, което автоматично означава, че вижда всички несъвършенства, включително и тези в любимия човек. В този ред на мисли, Девите не са особено влюбчиви, а пред романтиката, по-скоро ще изберат критиката.

Стрелец

Стрелецът обича да бъде независим и обикновено се чувства некомфортно в сериозно партньорство. Този знак притежава авантюристично сърце и не обича да се задържа на едно място твърде дълго, дори да му е комфортно. Стрелците толкова много се страхуват да се откажат от свободата си, че често отблъскват романтиката от живота си точно заради това. Въпреки че те не са особено сантиментална зодия, те все пак могат да бъдат много забавни и да внесат хумор и смях в живота на своята половинка. Така че не очаквайте любовни серенади от Стрелеца, но пък в неговата компания никога няма да ви е скучно!

Козирог

Този, не особено чувствителен знак, може да изглежда леден отстрани, макар да е способен да обича дълбоко. Козирозите може да са страхотни интимни партньори, но не са романтици, а прагматици. Те не обичат сладките приказки и големите обещания, нито пък имат отношение към милите жестове, заради безсмислено изхарчените за тях пари. От мъж Козирог не очаквайте букет с цветя без повод, нито пък заря в небето за рождения си ден. А колкото до изненадите – Козирозите направо ги мразят. Те искат да знаят какво точно да очакват. Затова изглеждат сухи, сдържани и се чувстват неловко в романтични ситуации, тъй като не знаят какво да правят и как да се държат.

Овен

Овните са толкова погълнати от собствения си живот, че им е трудно да се съсредоточат върху желанията и нуждите на другите хора, включително и тези на постоянната си половинка. Овенът обича тръпката от срещата с нов романтичен партньор, но всичко е страхотно само в началото. Връзките обикновено изискват ниво на подчинение, старание и отдаване, но Овенът рядко е готов на всичко това. Освен това огненият Овен обикновено не е нежен и лиричен по натура. Така че след като първоначалното вълнение от новата връзка изчезне и отношенията улегнат, има риск Овенът напълно да забрави, че трябва да полага грижи, за да запази искрата на любовта и страстта жива.

Водолей

Водолеите са интелектуалци и винаги мислят за нещо по-важно и дълбоко, а романтиката им изглежда елементарна, твърде сантиментална, лишена от логика и дори лигава. Те са доста хладни и дистанцирани, когато става дума за обсъждане на любовни теми и въпроси. Не им помага и фактът, че обичат да се радват на свободата, автономията и на личното си пространство. Представителите на този знак непрекъснато разсъждават върху динамиката на връзката си и отношенията си със своя партньор, но го правят твърде рационално. А романтиката е вълшебен миг, приповдигната нагласа и магическо усещане, които трябва да се изживеят, а не книга, която трябва да се прочете.

За още новини от света на зодиите, звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари