IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Зодиите, които намират ходенето по срещи за изтощително

28 февруари 2023 17 30

Хората от тези знаци мразят съвременната неангажираща романтика

Istock

Istock

Забързаният съвременен живот може да затрудни хората от някои зодиакални знаци, особено по отношение на любовта. Има зодии, които мразят да отделят време и енергия за ходене по случайни срещи. За личностите от тези знаци запознанствата с нови хора са истинско предизвикателство – често много изморително. Те се чувстват несигурни и притеснени по време на такива срещи и като цяло биха предпочели по-непринудения начин за започване на романтична връзка, пропускайки варианта с по-агресивните свалки и по-бързите флиртове.

Вижте кои са 4-те зодиакални знака, които намират ходенето по срещи за изтощително:

Телец

Телците са изключително мили и симпатични личности, които ценят тихите, сдържани запознанства, далеч от света на екстравагантността и блясъка. Следователно те не обичат да бъдат въвличани в модерния начин на ходене по срещи, особено пък в нощни заведения, защото това често е свързано с излизането с по-голям брой хора, в търсене на най-подходящия. Телецът мечтае да намери своята сродна душа, но рядко се впуска в спонтанна афера, защото изпитва страх и ненавист към краткотрайните отношения. Телците се изтощават психически и емоционално от потенциалните партньори, които са ги подвели и са се оказали далеч от това, за което са се представяли.

Рак

Състрадателната природа на Раците ги прави неподходящи за случайни връзки, които доминират в съвременния свят на запознанства. Хората от този знак предпочитат да започват сериозни връзки, в които още от самото начало се вижда перспектива за дълготрайност. Раците мечтаят за щастлива, дълбока и искрена любов във всичките ѝ форми. За хората от тази зодия флиртуването и излизането по неангажиращи срещи са истинско предизвикателство, защото те не искат да изглеждат безразсъдни и/или твърде безгрижни. А и всяко следващо разочарование нанася белег в душата им.

Козирог

Козирозите обикновено не се влюбват лесно, но когато го направят, го правят от все сърце. Те не искат да рискуват в любовта и затова държат да опознаят някого, преди да започнат връзка с него. Това пък обикновено противоречи на нормата на съвременната сцена за запознанства, където хората все по-често са склонни да практикуват неангажиращ секс. Козирозите смятат, че е безсмислено да се хитрува или да се изпращат противоречиви сигнали, а обикновено точно така започват повечето флиртове в съвременния свят. Те по-скоро биха предпочели да опознаят даден човек първо като приятел (съсед, колега, съдружник и т. н.) и едва по-късно да дадат шанс на тези отношения да се развият към романтика.

Водолей

Тъй като личностите от този знак имат традиционен възглед за своите социални нрави, те намират за предизвикателство да излизат по срещи в съвременната епоха, защото това означава, че трябва да се приспособяват към модата или т. нар. нови социални очаквания. Въпреки че обожават технологиите и всичко ново в света, Водолеите имат класически възглед за романтиката. Те вярват, че двама души трябва да се влюбят от пръв поглед, без намесата на приложения за запознанства, без нагласени срещи, без сексуални намеци из нощните заведения и др. Истинският Водолей вярва, че любовта трябва да възникне по възможно най-органичния и естествен начин – чрез разменени погледи, чрез вълнуващи разговори, чрез общи интереси, чрез силно физическо привличане или комбинация от всичко изброено.

За още новини от света на зодиите, звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари