IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

4 зодии, за които е най-вероятно да открият любовта по време на почивка

2 юни 2023 17 30

Кои звездни знаци са по-настроени за романтика във ваканционния период?

Istock

Istock

Някои звездни знаци са настроени за романтика по време на ваканционния период много повече от други, особено пък ако са и необвързани. Без значение дали тръгват на почивка импулсивно или се отправят на отдавна планирано пътешествие, представителите на четири астрологични знака винаги имат идеята, че им предстои да създадат нови контакти и познанства, именно докато са далеч от дома. А защо някое от тези познанства да не прерасне в любов?

Хората от въпросните зодии притежават очарование и магнетична аура и честно казано, освен че самите те са винаги готови да се влюбят, също и привличат и хората към себе си. Освен това, личностите от тези знаци често полагат по-големи усилия да завързват нови контакти със забавни хора, които да освежат живота им. Това често им гарантира романтични емоции именно докато са на почивка.

А ето и кои са тези зодии:

Скорпион

Скорпионите са страстни и смели създания. Те обикновено не си падат по класическите, пренаселени туристически дестинации и затова често предпочитат да предприемат пътувания на по-спокойни места, с един-двама верни приятели, така че да могат да се насладят на компанията им, както и на заобикалящата ги природа. Дори един уикенд в провинцията или на някое интересно кътче в планината, където обаче предлагат вкусна храна и забавления, може да помогне на Скорпиона да се отпусне напълно. Като се има предвид, че хората от този знак презират рутината, всеки ден от почивката им ще бъде пълен с вълнуващи дейности като парапланеризъм, каране на джет, офроуд приключения с ATV, трекинг и други. Скорпионите са и най-дружелюбните хора, когато са в режим на почивка. Те ще посетят много нови места и ще живеят пълноценно докато са във ваканция. Това ще увеличи шанса, а и мотивацията им да потърсят истинската любов. Факт е, че ако срещнат интересен човек докато са напът, те няма да се поколебаят и ще предприемат първата крачка към него.

Козирог

Козирозите невинаги изпълняват плановете си докато са на почивка. Така че пътуването с тях далеч няма да ви бъде скучно. Разглеждането на забележителности също може да бъде последната точка от дневния им ред. Хората от този земен знак много лесно се отегчават и не обичат да се придържат към определен график, поне не и докато са в отпуск. Така че, по средата на почивката си те внезапно могат да променят плановете си и да се впуснат в нещо по-завладяващо като изживяване. Козирозите, чийто любовен живот е скучен или изобщо им липсва такъв, като тръгнат на пътешествие, винаги се настройват за откриването на нов партньор в живота. Именно за това хората от този знак често се завръщат от ваканцията си не само с хубав тен, но и с нова половинка.

Овен

Овните са считани за късметлии, които са склонни да чакат по-дълго време любовта, но накрая да се обвържат с човек, който наистина заслужава времето и вниманието им. Те обаче сякаш спират да чакат, когато тръгнат на почивка. Овните са наясно, че пътуванията им предоставят много възможности за интересни и ползотворни запознанства, като някое от тях може да се окаже със специален човек, с когото отношенията да преминат от приятелски към романтични. Хората от този огнен знак не вярват в случайните връзки, а винаги виждат ръката на съдбата. Така че, ако срещнат човек, който потенциялно може да предизвика любовния им интерес, по време на гмуркане, скачане с парашут или плаване с яхта, те ще приемат нещата сериозно. Следователно те могат да започнат нещо истинско, именно докато се радват на поредното си приключение и то най-вероятно с човек, който ще споделя тяхното разбиране за фантастична ваканция, което не е никак зле.

Рак

Необвързаните Раци винаги се оглеждат за любов, защото знаят, че тя ще внесе радост, спокойствие и удоволствие в живота им. Затова, докато са на почивка, те не спират да се оглеждат за сродната си душа. Ракът прекарва отпуска си често на места, където има възможност за парти вечери с музика и танци. По време на ваканцията си Ракът остава нащрек за всеки минимален знак, че някой се интересува от него в романтичен план. Той най-вероятно също ще даде сигнал, че желае да бъде ухажван, а може дори и да поеме инициативата. Ракът просто няма да изпусне възможността да си намери човек, с когото да си създаде страхотни спомени на въпросната почивка.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари