IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Зодиите, които няма да издържат и седмица с контролиращ партньор

8 август 2023 17 30

Личностите от тези знаци не биха се поколебали да скъсат с началнически настроеното си гадже

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Вашата романтична половинка трябва да гледа на вас като на равен, а не да се опитва да ви манипулира или контролира. И двамата партньори в една връзка трябва да се уважават и да се съобразяват един с друг. Всеки трябва да има право на свой собствен избор и на свои собствени решения. Помежду ви трябва да има доверие и подкрепа. Разбира се, това е идеалният вариант за любовни взаимоотношения, който невинаги е факт.

Представителите на някои от зодиите се чувстват добре когато са в отношения с по-доминиращ и контролиращ партньор, който поема повече отговорности във връзката, но личностите от други астрологични знаци не биха се поколебали нито за миг да прекратят романтичната си връзка с началнически настроен човек.

А ето и кои са зодиите, които няма да издържат дълго с доминиращ партньор:

Овен

Хората от зодия Овен не могат да изкарат дълго с партньор, който ограничава свободата им, който се опитва да ги командва и/или непрекъснато им дава акъл какво да правят и какво не. Разбира се, това не означава, че личностите от този знак настояват да могат да си правят каквото поискат и когато пожелаят. Те уважават границите и желанията на партньора си, но искат същото в замяна. Ако половинката на Овена му няма доверие, това ще бъде сериозен проблем в отношенията. Ако някой се опитва да контролира Овена, той ще се чувства така, сякаш другият човек не вярва на неговата преценка, интелигентност или действия. Той ще се чувства така, сякаш трябва да козирува, да се отчита и да изпълнява заповеди, а той не може да търпи подобно отношение.

Лъв

Лъвът е роден лидер, така че ако не друго, той винаги иска да бъде началникът във връзката или минимум да е по-важният партньор, около когото другият да се върти. Обикновено Лъвът иска да взима всички важни решения, той иска да прави плановете за вечерта, за уикенда, за почивката... Разбира се, той не го прави като издаване на заповеди и рядко си позволява да нарежда на своя любим човек, защото не би искал да се сблъсква със същото ответно поведение. Ако Лъвът попадне на партньор, който започне да му диктува, той в началото може и да потърпи, но съвсем скоро ще дойде момент, когато ще избухне срещу тиранията. Въпреки че може тайно да си мислите, че Лъвът е склонен на компромиси – не е, поне когато някой иска да го наставлява. Лъвът има нужда да бъде третиран с уважение. Той иска да бъде изслушван. Той не би останал във връзка, в която партньорът му се опитва да го контролира и да мачка самочувствието му.

Дева

Девите ценят интелигентността и цивилизоваността в отношенията. Те са умни и способни, и не биха се примирили с връзка, в която се чувстват потиснати, ограничени и/или подчинени. Личността от зодия Дева е напълно способна да взима свои собствени решения и въпреки че осъзнава, че взаимоотношенията са екипно усилие, тя не би позволила на половинката си да ѝ налага нейните избори. Ако попадне на контролиращ партньор, в началото Девата ще се опита да говори с него, да му покаже, че иска да бъде чута и уважавана. Тя може и да направи някои компромиси в името на общото щастие, но няма да се жертва напълно. Ако осъзнае, че изискванията на партньора ѝ към нея нарушават философията ѝ за живот със свободна воля, тя просто ще си тръгне.

Водолей

Една от зодиите, които е най-наясно, че може да се грижи сама за себе си, е именно Водолеят. Хората от този знак не се нуждаят непременно от друг човек и не държат задължително да са във връзка. Те влизат във връзка, само ако вярват, че тези отношения заслужават времето и енергията им. Въпреки това, дори когато обича някого с цялото си сърце, Водолеят пак има нужда от пространство. Той има нужда от време да остава насаме със себе си, за да работи или за да гради планове как да постигне целите си. Ако Водолеят, по някаква причина, попадне на контролиращ партньор, който се опитва да му казва какво му е позволено и какво не, той ще се почувства задушен. В такава ситуация, той ще започне да се чуди защо си губи времето с този човек, който му се прави на началник. И тогава просто ще си тръгне. Няма да губи много време. В края на краищата Водолеят е твърде зает, за да продължи да инвестира енергия в грешния човек.

За още новини от света на зодиите и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

anonimen ( преди 8 месеца )
ako nema razbirane nema vraska respekt i yvajenie i skrenost a ne kontrol
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар