IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

4 зодии, които очакват половинката им да се грижи за тях като за бебе

9 ноември 2023 17 30

Дали не сте сред тях?

Снимка: Istock

Снимка: Istock

В сферата на романтичните връзки съществува разнообразен спектър от желания и очаквания, които партньорите имат един към друг – някои хора си търсят сродна душа, други търсят боен партньор, а трети искат половинката им да ги обсипва с внимание и да ги глези по различни начини. Последният тип личности обикновено очакват техният любим човек да се държи с тях като с бебета, дарявайки ги с щедри прояви на внимание и привързаност. Това явление може да бъде вкоренено в техния характер, давайки им сила или обратното – правейки ги по-уязвими. Въпреки това, тези хора изпитват копнеж за дълбока емоционална връзка, поради което обожават, когато половинката им се държи с тях като с малко дете.

А ето и кои са зодиакалните знаци, представителите на които определено обичат да бъдат обгрижвани от половинката си сякаш са  бебета: 

Рак

Раците са известни със своята грижовна и чувствителна природа. Хората от този воден знак могат да оценят партньор, който се отнася към тях с нежност и привързаност, подобно на начина, по който родител се грижи за дете. В много случаи тяхното желание за подобна грижа в романтичната им връзка може да се разглежда и като израз на копнежа на Рака за емоционална интимност. Хората от този знак смятат, че дълбоката любов не се проявява само чрез взаимно доверие, уважение и разбирателство, но и чрез проявата на грижа и съчувствие. Затова Раците искат да бъдат глезени като бебета, като в замяна предлагат на любимия си абсолютно същото нежно, отговорно и мило отношение. Раците вярват, че грижовните жестове във връзката са огледало на емоционалната близост на двама души, тоест ако няма загриженост, няма и истинска любов. 

Риби

Представителите на тази водна зодия смятат, че най-важното в романтичната им връзка е и двамата с половинката им да усещат удовлетворение. Така че те обичат да чувстват сигурност и любов, а това го усещат най-бързо, ако партньорът им полага грижи за тях. В основата си Рибите са нежни и романтични души, които наистина се наслаждават, когато бъдат глезени и обгрижени от своя партньор. Те са силно възприемчиви към емоционални жестове и могат да оценят отношението, чрез проява на специално внимание. Рибите смятат, че проявата на загриженост между двама души засилва тяхната интимност и укрепва връзката им. Те хем искат и очакват партньорът им да се грижи за тях като за малко дете, хем искат да запазят усещането си за равенството и свободата на избор във връзката си. В края на краищата, Рибите смятат, че е жизненоважно и двамата партньори да се чувстват комфортно и балансирано в отношенията.

Телец

Телците ценят комфорта и сигурността във връзката. Един от основните аспекти, допринасящи за копнежа им половинката им да се грижи за тях, се корени в нуждата им да бъдат глезени. От ранна детска възраст Телците имат вродени емоционални нужди от сигурност и проява на привързаност. Тези нужди, въпреки че се развиват, никога не изчезват напълно. Следователно те биха могли да оценят партньор, който се грижи за тях по любящ начин, тъй като това е в съответствие с желанието им за стабилност и обич. Нещо повече, нуждата от обич на Телците е истински удовлетворена тогава, когато техните партньори са истински грижовни, тъй като това им създава чувство за принадлежност. Телците понякога доброволно заемат по-уязвимата позиция във връзката, оставяйки половинката си да бъде по-силната. Те искат партньорът им да бъде в ролята на закрилника или т. нар. глава на семейството.

Везни

Везните често търсят хармония и баланс във връзките си. Те може да се радват да бъдат обожавани от партньора си, стига това да не стане прекалено контролиращо. Те оценяват любящия и грижовен аспект на такива отношения. Везните обичат да бъдат обгрижвани като бебета и са развълнувани, когато тяхната половинка ги обсипва с думи на обич и нежност. Те харесват партньорът им да им готви вкусни ястия, да проявява грижа за здравето и бита им, да планира почивките им или просто да се гушка с тях. В повечето случаи Везните обожават да имат партньор, който ги дарява с много ласки и внимание, а те пък са готови винаги да изразяват открито своите нужди и желания. 

За още новини от света на астрологията последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари