IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Какво казва вашият Лунен знак за любовта, която търсите?

17 януари 2024 17 30

Качествата на нашия лунен знак често се проявяват в начина, по който подхождаме към връзките

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Лунният знак е свързан с вътрешния свят на човека и изразява качества, свързани с по-дълбоките слоеве на битието. Това включва условни реакции, интуиция, емпатия, емоционално преживяване и памет, докато слънчевият знак изразява външната личност. Качествата на нашия лунен знак често се проявяват в начина, по който подсъзнателно подхождаме към взаимоотношенията.

Видът грижа и обич, които даваме (аспекти на любовта), често отразява вида грижа и обич, които копнеем да получим. Въпреки че идват от добро място, тези действия обикновено отговарят на вътрешни нужди, а не изразяват любящо действие към друг човек.

За да разберете всичко това, първо трябва да намерите вашия Лунен знак. За да направите това, можете да използвате калкулатор за натална карта, който ще използва вашия рожден ден, час и място на раждане, за да генерира ваша лична натална карта.

А  ето и какво казва вашият Лунен знак за любовта, която търсите:

Луна в Овен

Вие желаете партньор, който е директен и лесно изразява себе си. Честен човек. Търсите любов, която ви предизвиква да бъдете най-добрата версия на себе си. Дълбоко мразите и може би дори се страхувате да играете игри в любовта. Имате нужда от някого, който реагира адекватно и първично на ситуациите.

Луна в Телец

Търсите любов, която може да ви предложи сигурност. Лоялността е дълбока ваша ценност и искате да я виждате в половинката си. Предсказуемостта е важна за вас. Не обичате изненади. Искате човек, който ще бъде винаги до вас – и в добро, и в лошо.

Луна в Близнаци

Търсите партньор, който да ви дава енергията на ваш най-добър приятел, някой, с когото можете да разговаряте по всяко време. Вярвате на тези, които отразяват и участват в честен диалог. Страхувате се от изоставяне и това често се проявява, когато усещате липса на комуникация.

Луна в Рак

Търсите любов, която разбира и подкрепя вътрешния ви свят. Желаете партньор, който да се чувства като у дома си с вас и да ви осигурява стабилност и сигурност. Искате любовта да бъде безопасно убежище – както физически, така и метафорично казано.

Луна в Лъв

Търсите любов, която оценява вас и вашите усилия, които полагате във връзката. Искате игрив, забавен, радостен тип партньор. Цените публичните прояви на обич. Несигурността възниква, когато чувствате, че любовта е твърде скрита от външния свят.

Луна в Дева

Копнеете за партньор, в който ще бъдете сигурни винаги. Сближаването в отношенията означава много за вас. Искате да можете да споделяте малките неща в живота с този човек. Желаете половинка, която преследва собствените си цели и мечти, но е точно толкова ангажирана с личното си израстване, колкото е и с вашето.

Луна във Везни

Търсите любов, пред която да можете да разкриете най-интимните аспекти на себе си. Склонни сте да криете някои от по-дълбоките си нужди, страхове и емоции в социален план. Затова мечтаете за партньор, който ще ви харесва и приема такъв, какъвто сте.

Луна в Скорпион

Жадувате за любов с отдаденост. Имате склонност към хиперфиксация върху предателството и отхвърлянето. Въпреки че цените силното сексуално привличане, по-скоро копнеете да изпитате мека, романтична любов с човека до себе си. Любов, която да е лечебна, а не твърде страстна и изпепеляваща.

Луна в Стрелец

Търсите си човек, който ще иска да изследва света с вас и с когото ще можете да споделяте спомените си. Виждате най-доброто във всеки и можете да си представите какви форми може да приеме любовта. Копнеете за любов, пълна с енергия и такава, която позволява на сърцето ви да тупти по-свободно.

Луна в Козирог

Копнеете за партньор, в когото виждате най-доброто, и копнеете да бъдете негов поддръжник номер едно. Често се питате дали правите достатъчно в любовта или споделяте правилните неща, за да я изразите. Искате любов, която ви отпуска, а не ви напряга.

Луна във Водолей

Жадувате за любов, която е нетрадиционна. Искате партньор, който ви предизвиква към по-дълбоко себеизразяване и автентичност. Не се страхувате от хаоса и търсите любов, която ще разтърси света ви.

Луна в Риби

Търсите любов, която е нежна. Копнеете за партньор, който пренася идеалите във физическата реалност. Копнеете за любов, която ви носи извън границите на това, което познавате в момента. Намерението зад любовта е важно за вас.

За още новини от света на астрологията последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари