IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

4 зодии, които са най-срамежливи в спалнята

17 април 2024 17 30

На кои знаци им е най-трудно да се освободят от задръжките си

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Някои астрологични зодии нямат никакви проблеми да се държат диво и освободено от всякакви задръжки в леглото със своя сексуален партньор, без да се притесняват от нищо. Други зодиакални знаци са малко по-самокритични, свенливи и загрижени за това как изглеждат в очите на половинката си по време на интимност.

А ето и кои са зодиите, които обикновено са доста срамежливи в спалнята, особено в началото на нова връзка:

Рак

Раците са склонни да бъдат несигурни в себе си във всяко едно отношение. Въпреки че могат да видят красотата във всички останали около тях, им е трудно да се възхищават на собствените си силни страни. Тъй като прекарват толкова много време, съмнявайки се в себе си, те могат да се притесняват в спалнята – особено когато за първи път се свързват с някой нов партньор. Този воден знак се радва на последователност и ангажираност във връзките си. Новите взаимоотношения могат да накарат Рака да се чувства сякаш ходи по черупки от яйца и да е ужасен, че ще каже или направи нещо погрешно. Въпреки че Раците могат да бъдат страхотни любовници, след като опознаят партньора си на по-интимно ниво, обикновено им отнема известно време, за да излязат от черупката си.

Козирог

За този знак не е необходимо да бъде център на внимание през цялото време – и може да има проблеми при свързването с други хора на емоционално ниво. Това означава, че Козирозите имат проблеми с приемането на комплименти и изразяването на това, което искат от някой друг. Те също така са зодия, която обича обвързването повече от връзките за една нощ, така че сексът става по-добър, колкото по-комфортно се чувстват със своя партньор. Те се учат бързо, така че ще обърнат голямо внимание на това какво възбужда половинката им и какво не. Но първия път, когато имат интимно рандеву с нов партньор, те може да изглеждат малко свенливи или твърде обрани в леглото. Може да са умислени и да не успеят да се насладят на момента както трябва.

Телец

Телецът обича рутината и последователността. Опитването на нова почва го плаши, поради което обикновено му отнема известно време, за да се съгласи и да се впусне във връзка с някой нов. Обикновено Телецът иска първо да опознае този човек и да влезе в приятелски отношения с него, преди двамата да бъдат интимни. Тъй като този знак се движи бавно в любовта, той вероятно няма да се интересува от връзка за една нощ или изобщо от връзка. Ако се почувства притиснат да направи нещо, което го кара да се чувства неудобно, Телецът ще избяга или ще се затвори в себе  си. Той трябва да се чувства напълно сигурен с другия човек, за да може наистина да се отпусне по време на интимност. В противен случай той ще изглежда срамежлив и вдървен.

Риби

Този знак може да изглежда приятелски настроен и комуникативен, но в същото време да бъде доста срамежлив, когато влиза в нови ситуации. Рибите са чувствителни и са склонни към прекомерно мислене, което означава, че те ще бъдат самокритични в спалнята. Те ще бъдат толкова притеснени за това, което другият човек желае и мисли, че няма да могат да се забавляват напълно. Поне не в началото. Освен това този знак може да бъде невероятно мързелив. Рибите не са от любовниците, които искат да поемат инициатива. Те предпочитат да изчакат партньорът им да свърши повечето работа. Те клонят повече към покорната страна, особено в началото на връзките, когато не са сигурни какво точно да очакват.

За още новини от света на зодиите и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари