IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Познайте по устните му

3 декември 2010 15 26

Още няколко трика за тълкуване на мъжките мисли

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

Понякога всичко, което ни се иска да знаем е какво си мисли. Толкова много ни се иска, че започваме да се допитваме до какви ли не източници, вещи лица и експерименти, с единствената надежда да ни помогнат да разгадаем мислите му. Ех, любов!

С радост ви съобщаваме, че открихме още един любопитен материал по темата. Авторите твърдят, че не лъже, но единствените, които могат да измерят неговата истинност, сте самите вие.

И така, експерти твърдят, че ако обърнете внимание на някои малки детайли как той движи устата си, няма да ви се налага да се чудите за какво мисли.

Когато се усмихва самодоволно всъщност показва интерес. За мъжете е трудно да покажат емоциите си, така че тази "мини усмивка" изненадващо изразява една "контролирана" версия на една голяма усмивка.

Ако се мръщи, значи крие лоша новина.

Прикриването на устата с длани издава нервност и показва, че той се притеснява да каже каквото иска.

Ако захапва собствените си устни, той умира за вас. Това е начин подсъзнателно да залъже себе си, представяйки си че целува вашите устни.

Още мъжки мисли:

Секс или любов- поведението му го издава

По очите ще го познаете

5 лъжи, които мъжете пускат онлайн

Факт: Мъжете гледат устните с червило

Десет неща, които мъжете ненавиждат у жените- част I

Защо мъжете харесват по-зрели жени
 

 

КоментариКоментари

stasungera ( преди 13 години )
Давате ли си сметка, че този тип теми (или поне повечето в случая) звучат абсолютно неправдоподобно?! Не е речено, че щом един мъж се мръщи трябва да има лоша новина. Може би просто го прави, защото е недоволен от нещо. Или пък когато се усмихва самодоволно не значи, че изпитва интерес, а просто, че ситуацията му е забавна или е доволен от спечелената битка (ако говорим за словесна, етц.), или от каквото е сторил и го е постигнал.Не търсете постоянно нещо подсъзнателно. Понякога най-простото и видимо е всъщност самата истина. Стига сте се опитвали с тези психологчни тези, защото изглеждат смешни при четенето им. ;)
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар