IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Жените ставали само за секс, а мъжете....

19 септември 2011 19 08

Хайде, пак ни категоризираха

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

Ядосах се. Сипах си чаша бяло вино и запалих цигара. Днес се наслушах на какви ли не истории, сякаш съм личен терапевт на половин София, ами за капак трябваше да чуя от един познат за последната му забивка с коментар накрая: "То момичето не ставаше за друго, само за единия секс".

И сякаш за да се набият тези думи в главата ми, докато си цъках из нета попаднах на една статия от мъж с подобно заглавие: "Жените стават само за секс" или нещо подобно.

Добре де, а вие мъжете за какво, по дяволите ставате? И какви са тези крайни обобщения, от които ти настръхва косъмът на тила?

Все по-често ми се случва да попадам на подобни умозаключения и всеки втори мъж да се чувства прецакан, защото не можел да си намери жена и да има нормална връзка с нея.

Е, как да има! Не се сещам кога за последно видях някоя кавалерска постъпка или пък някой искрен комплимент. Жените по-често правят комплименти на жени, отколкото мъжете.

Жените по-често ти влизат в положение и вече започнаха да дават по-адекватни отговори на въпросите ти и да са ти опора. Не съм феминистка, повярвайте ми. Романтичка съм. От тези скритите, която дълбоко в душата си расте с убеждението, че героите от романите и филмите ги има някъде там. Но тези герои не идват да ти кажат, че жените стават само за секс.

Дамите стават и за други работи, да ви призная. Те плащат сметките, въртят домакинството, трудят се, водят интелктуални разговори, могат дори да ви бият на шах.

Ако ви обичат са готови да ви свалят света в краката, вместо да чакат вие да го направите за тях. Уверена съм в думите си, защото познавам доста такива жени и се чудя защо не си намират достойни партньори.

Може би защото си знаят цената и не искат да бъдат третирани като евтини порно кукли, с каквито ги сравняват мъжете.

Интересното е, че жените се стараят да изглеждат добре, за да се харесат на мъжа. А после същият този, който не мърда погледа си от деколтето им, смее да твърди, че те са евтини и годни единствено да му доставят удоволствие.

Зачитайки се в текста на автора, се запитах, този човек от коя ли е бил така прецакан, че се старае всячески да обиди нежния пол?! Може би, ако се бе научил да прави комплименти, щеше да намери нещо по-различно от това, което описва. Може би, ако знаеше какво иска, щеше да попадне на него.

Грозна картинка е тази война между половете. Едно време всичко е било по-лесно. Хората създават семейство и най-малкото заради традициите и възпитанието се научават да живеят в хармония, без да се замислят кой за какво става.

А ако и любов има – по-хубаво не може да бъде. Сега всеки има някакви схеми и цели.  И не се оставя на живота да го изненада, нито на отсрещната страна да го очарова. Защото, ако е прекалено хубава и "отракана" непременно е някоя "бръмчалка" и става  "само за секс". Ако пък е по-грозновата или невзрачна – няма въобще да бъде забелязана.

Но аз, мили ми мъже, пак бих искала да ви уверя най-сърдечно, че ние жените освен за секс, ставаме и за други неща. Дано станете малко по-смели, по-изобретателни и по-истински, за да разберете за какво!

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

tndr ( преди 12 години )
До kbderror: Само като ти гледам неграмотния коментар и ми се отщява дори да прочета така или иначе нищо не казващото ти мнение! Аман от неграмотници! Апроро, жената е забравила да напише и че повече от мъжете повече от две думи на кръст не знаят, а за грамотност и култура да не говорим! Слава Богу че има и свястни, единица са, но ги има!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
kbderror ( преди 12 години )
И аз съм съгласен със статията. Абе тя (авторката) на к'ви хора попада тая жена...Както и да е,като само за секс,що всичките *** и пинковци търсят свястната която не е (надуваемата) кукла дето ше чукат цял живот,ами търсят и ред други неща. Деееб** и комплексарите му. А те само за к'во стават?!??!,*** то не им стига пипето на повечето да помислят по тоя сложен за тях въпрос . Абе к'во им се връзваме на такива я да си живуркат в заблуда и т'ва е ТОЧКА
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
чи-чи ( преди 12 години )
То е ясно,че ние сме съгласни.А те?!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Nells ( преди 12 години )
Sheherezada ( преди 12 години )
icegirl12 ( преди 12 години )
да, много е хубава статията, браво!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар