IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Че кой би предпочел четене пред секс?

21 октомври 2011 12 45

Британците!

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

Не знаем какво точно не им е наред на британците, може и от времето да е, но всяко следващо изследване, правено на Острова, ни втрещява все повече.

Темата отново е секс, или по-скоро липсата на такъв...

Оказва се, че любителите на чая са големи любители и на една друга "скучна" (поне сравнена със секса) дейност - четенето. Юкейците, които все пак имат разни пориви, най-добре да скрият книгите и очилата на партньорите си.

30% не са никак малко! Точно толкова островитяни предпочитат да се сгушат с книжка в леглото, отколкото да разхвърлят пижамите. Само 0,5% от запитаните били склонни да отпуснат малко любов на половинките си.

Освен към книгите, първите проявяват голям афинитет към лаптопите си. Но все пак британците са хора с обноски, та не е толкова учудващо, че 50% от анкетираните целуват партньорите си за лека нощ.

Други "олдскуул" дейности, които британците извършват преди лягане, са слушане на радио и звънене по телефона (онзи стационарния).

За финал, 80% от тях спят по 6-8 часа на денонощие.

Дали запитването, поръчано от компания за легла, не е правено в някоя затънтена провинция?

Автор на статията:
Милена Димитрова

КоментариКоментари