IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

5 знака, че излизате с грешния човек

16 юли 2014 08 40

Вероятно сегашната ви връзка не е това, за което мечтаете

Кадър от филма "Адам"; Снимка: outnow.ch

Кадър от филма "Адам"; Снимка: outnow.ch

Намерете си партньор, който се държи добре с вас и ви прави щастливи. Някой, който ви повдига самочувствието, а не се старае да го стъпче. Човек, на когото можете да имате доверие и който заслужава да има специален статут в живота ви.

Ако обаче интуицията ви подсказва, че нещо в сериозното ви гадже не е както трябва и че може би той/тя не е човекът за вас, то може би трябва да послушате вътрешния си глас. Вероятно сегашната ви връзка не е това, за което мечтаете. Ако е така, то сигурно ще искате да проучите темата по-задълбочено. Тук са пет сигурни признака, че излизате с грешния човек:

1. Не сте щастливи.

Когато хората са в хубава връзка, с правилния човек, те летят на крилете на щастието. Не казваме, че те също не спорят с половинката си от време на време (и най-стабилните двойки го правят), а че като цяло се намират на добро място от емоционална гледна точка. Най-общо казано, когато човек си намери подходящ партньор, той се чувства добре за себе си и обратното – ако връзката куца и щастието е трудно постижимо.

2. Нямате добро самочувствие.

В допълнение към това, че човек в хубава връзка се чувства щастлив, обикновено той има и добро самочувствие. Разбира се, всеки понякога си има своите моменти на несигурност, но когато един индивид се чувства обичан, той е доволен от себе си.

3. Близките ви ви призовават да прекратите тази връзка.

Ако хората, на които се доверявате най-много, смятат, че сте се превърнали в стръв за акула, следователно това е знак, че може би половинката ви в момента не е идеалната за вас. Разбира се, понякога вашите близки могат да се объркат, но все пак замислете се над съветите им.

4. Осъзнавате, че често мислите за друг човек.

Това няма да се случи, ако сегашният ви партньор е подходящ за вас. Обикновено хората мечтаят за някой друг, когато виждат прекалено много недостатъци в настоящата си половинка. Ако тайно желаете друг човек, това е проблем и е сигурен знак, че сегашната ви връзка не е всичко, за което мечтаете.

5. Усещате, че отказвате да приемете истината.

Много хора имат следния проблем – знаят, че нещо е вярно, но просто не искат да го признаят. Може би те не желаят да вярват, че са направили лош избор и предпочитат да игнорират този факт. Вътрешно знаят истината, но ѝ се противопоставят. Инстинктът им подсказва, че това не е човекът за тях, но вътрешният глас шепне толкова слабо, че те не го чуват.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Viktory2006 ( преди 9 години )
До Любомир Маринов: харем бе,слънце! :)))))
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Любомир Маринов ( преди 9 години )
Ходя със едно момиче но се влюбих във друго момиче което и мен ме харесва ? какво да направя
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 9 години )
била съм с човек, който ме потиска, и ме кара да нямам сампчувствие! това не е любов!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар