IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Нелепите признаци, които ще ви подскажат, че сте влюбена

1 януари 2015 13 44

В случай, че не сте готова да си го признаете

Снимка: outnow.ch

Снимка: outnow.ch

Много хора се страхуват да си признаят, че са влюбени. Дори да усещат, че това е така, те са склонни да отричат всички издаващи ги признаци. Това важи с особена сила за хората, които имат връзка отскоро и още не са свикнали с мисълта за сериозното обвързване.

Ето и най-нелепите и смешни признаци, които ще ви подскажат, че сте в плен на любовта, дори да се правите, че това не е така:

1. Гаджето ви ви дразни до полуда и въпреки това още го търпите.

Ако този мъж по някакъв начин ви дразни или влудява с поведението си и въпреки това вие не сте го разкарали от живота си, значи държите на него повече, отколкото си мислите. Ако дори се случва той да ви разочарова, но вие да продължавате да искате да бъдете с него, значи той определено не ви е безразличен.

2. Не умувате върху това дали разговорите ви са смислени или глупави.

Ако с вашия нов приятел си говорите за абсурдни и/или глупави неща, които дори не помните на другия ден, значи че обръщате внимание повече на своя събеседник и ви е все едно за какво си говорите с него. За вас всъщност е най-важно, че се наслаждавате на времето си заедно.

3. Редовно усложнявате живота си заради този човек.

Ако правите всичко възможно, за да бъдете с този човек, дори когато имате други ангажименти, значи определено сте влюбена. Влюбеният човек е склонен да препрограмира задачите си за деня, седмицата или месеца и да прави луди промени в графика си, само заради обекта на чувствата си.

4. Времето което „губите“ с него не ви се струва пропиляно.

Ако с вашия нов любим прекарвате дни наред в леглото или заедно у дома, без да свършите нищо друго и това не ви притеснява, значи не смятате това време за загубено. Очевидно миговете, които прекарвате с този човек, за вас имат много голям смисъл, дори това да не е най-продуктивният период от живота ви.

5. Този човек ви плаши ужасно.

Любовта може да бъде ужасяваща – факт. Дори да се преструвате, че все още не сте сигурна дали обичате този мъж, ако мисълта, че той може да ви изостави ви ужасява, значи нещата са сериозни. Дори и да сте в началото на връзката си, ако усещате че този човек би могъл да ви нарани повече от друг, значи вие сте в плен на любовта и се чувствате много уязвима.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари